עבור לתוכן

מרצדס שוברת שיאים!

Featured Replies

פורסם

מתוך YNet...

"מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA.

בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html

אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. :jump:

נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת. :lol:

פורסם

מצטער לקלקל לך אבל הג`יפ שלהם הוא רכב השטח בעל מספר התקלות הגדול ביותר לרכב מסוגו

פורסם
  • מחבר

תקלות, על זה אני לא סגור.

עם חוסר התאמה כמעט מוחלט לשטח - בהחלט מסכים. צריך להיות דפקט בשביל לקחת ת'ג'יפ שלהם לטיולי שטח. מדובר בפוזה נטו, כנ"ל גם לגבי ה X 5 של ב.מ.וו ועם הקאיין של פורשה.

חוץ מזה, תמצא לי עוד רכב שמרצדס ייצרו שבאמת "פישל". בספק אם תמצא.

פורסם

הקאיין של פורשה.

זה לא סאיין?

עריכה*

טעות שלי זה אכן קאיין

פורסם
  • מחבר

ממתי Ca מבטאים כ"סא"? יכול להיות שמישו התחפשן כשהעביר אותי ת'בגרות באנגלית. ;D

זה כמו שחבר שלי אמר פעם על Acer "עאקר"... הבאתי לו אותה ב :screwy:

לא אשכח שהוא הלך עם המילה עד למורה (ביסודי) ושאל אותה איך מבטאים Acer.

פורסם

ממתי Ca מבטאים כ"סא"? יכול להיות שמישו התחפשן כשהעביר אותי ת'בגרות באנגלית. ;D

חבל רק שזה לא באנגלית

זה נשמע צרפתי ויש באמת מילה כזאת בצרפתית שמבטאים את זה סאיין אבל המקור של השם של האוטו זה בכלל ממילה ברזילאית ושם מבטאים את זה קאיין(יש בגוגל יותר מדי שטויות :smile1:)

פורסם
  • מחבר

לועזית - צרפתית/אנגלית/שגית - נגזרות מלטינית או חייזרית (לפי כמה שיכורים). בכל אופן, לא יצא לי להתקל ב Ca שאי פעם ביטאו אותן כ"סא", אבל שיהיה. לא נתווכח. :-*

פורסם

איך זה שהמסחריות שלהם כל כך טובות וגרסת הפורמולה 1 כל כך גרועה (כל מירוץ אחד מהמרצדס נדפקות)

פורסם

עם חוסר התאמה כמעט מוחלט לשטח - בהחלט מסכים. צריך להיות דפקט בשביל לקחת ת'ג'יפ שלהם לטיולי שטח. מדובר בפוזה נטו, כנ"ל גם לגבי ה X 5 של ב.מ.וו ועם הקאיין של פורשה.

הטוארג הוכיח יכולת שטח מדהימה והקאיין והטוארג מכוניות זהות.

אבל מי האידיוט שיכניס פורשה לשטח?

פורסם

מי האידיוט שיכניס פורשה לשטח?

ראסמי לא חבל על הצבע?

פורסם

אני לא יודע עד כמה המבחן הזה אמין סך הכול התנאים שהמכונית האלה נסעו בהם הם "תנאי מעבדה", בלי עצירות, בלי כבישים דפוקים, בלי תנאי מזג אוויר שונים פשוט תנאי מסלול/אוטובאן מושלמים.

בתנאי יום יום בכל כביש תוצרת מע"צ זה היה נראה אחרת.

אבל כול הכבוד למרצדס המנוע הוכיח את אמינותו ללא ספק נסיעה בכאלה מהירויות לאורך מרחק כול כך גדול היא הוכחה מוצקה שזה מנוע פשוט מצויין ואמין.

פורסם

המבחן הוכיח את האמינות של המנוע וכל המערכות ברכב.

להפעיל מנוע במהירויות כאלה (ממוצע 220~ קמ"ש) לאורך כל כך הרבה זמן בלי שום בעיה זה הישג מכובד מאוד.

ברור שביום יום יש דברים אחרים שיכולים לעשות בעיות שאין על המסלול, אבל עדיין, זה יותר כמו מבחן למנוע.

אבל תאמת, אפשר לעשות את זה במעבדה במהירויות גבוה הרבה יותר והרבה יותר זמן, אבל זה לא יהיה מקדם מכירות טוב כמו על המסלול :)

ד"א אני רוצה לראות את הונדה עם ה500 כ"ס עושה עשירית מהמרחק ;D

טוב, סליחה על הספאם היתי חייב.

הA

והSMART

והM

והB

כולם לא הצליחו.

אבל כל האחרים יצירות מופת גם לדעתי:).

פורסם

שכחת את הטוארג העצבני והיפה של VW ........ שהיא יותר יפה מכול הנ"ל .........

וזה לא מאזדה , זה הונדה overload ( אם אנחנו מתכננים לאותו האחד .....אני יודע שזה הונדה ...)

פורסם

צודק, התבלבתי.

ד"א הטוארג הוא רכב טוב לשטח, הוא בעצם יותר טוב לשטח מלכביש, בכביש אומרים שהוא נוראי.

פורסם

איפה אתה חיי???

G500

אחד מרכבי השטח הטובים בעולם, אם לא הטוב ביותר!!!

לגבי תקלות אין לי מושג,

אחי אתה התבלבלת עם הML :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים