פורסם 2005 במאי 420 שנים האם אפשר לכתוב קו-שבר ב WORD?אני לא מתכוון ללוכסן או למספר מתחתיו מקף מתחתיו מספר אלא לקו שבר אופקי אחיד
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר הוספה -> אובייקט -> Microsoft Equation 3.0. הרבה יותר מקווי שבר.אין לי את התוכנה הזאת
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר כן יש אשף נוסחאות במתמטיקהאיפשהו בהוספהכן , אבל אפשר להוסיף רק שברים נתונים (סה"כ 5)אני לא יכול לערוך או ליצור שברים משלי דרך שם
פורסם 2005 במאי 420 שנים אין לי את התוכנה הזאת מעניין כרגע אני שם לב שגם אצלי אין את זה וזה מוזר כי רק לפני כמה ימים אני זוכר שעבדתי עם האובייקט הזה
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר מעניין כרגע אני שם לב שגם אצלי אין את זה וזה מוזר כי רק לפני כמה ימים אני זוכר שעבדתי עם האובייקט הזה אני לא זוכר אם זה חלק מאופיס או לא
פורסם 2005 במאי 420 שנים Office לא מתקין את Microsoft Equation כברירת מחדל. צריך להתקין אותו מהדיסק התקנה של Microsoft Office (לעשות עדכון דרך הוספה/הסרה של תוכנות), ואח"כ להוסיף אותו לתפריטים של Word באמצעות התאמה אישית.
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר תודה , עכשיו יש לי את זה השאלה עכשיו היא איך אני עושה לזה קיצור דרך או צלמית כי זה מעייף כל פעם ללכת insert > object > microsoft equation ולחפש שם את הסימן
פורסם 2005 במאי 420 שנים אתה מתכוון שבנוסף ל-1/2, 1/3 ו-1/4 שיש בהוספת סימנים, שניתן יהיה להוסיף סימנים נוספים כמו 2/3 ו-3/4?
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר אתה מתכוון שבנוסף ל-1/2, 1/3 ו-1/4 שיש בהוספת סימנים, שניתן יהיה להוסיף סימנים נוספים כמו 2/3 ו-3/4?כבר פתרתי (תם) לי את הבעיהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.