עבור לתוכן

בעיית משאבים בצריבה עם nero

Featured Replies

פורסם

כאשר אני צורב עם תוכנת צריבה של נרו אני רואה שהתוכנה מקצה את כל המשאבים לצריבה בעצם שמה את תהליך הצריבה על אופציית high priority. אני כל הזמן משנה את העדיפות ל-normal אך התוכנה בכל פעם שמתחילים אותה מחדש מחזירה את זה ל-high. הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב כאשר צורבים משהו.

מה עושים?

פורסם

יכול להיות שצורב שך על מצב PIO אם כן שנה אותו לDMA וזה צריך לפתור את הבעיה הזאת

פורסם

הרעיון הוא שהתוכנה משתמשת בכמות המשאבים שהיא צריכה לצריבה כדי שהיא לא תדפק..

וזה רעיון מאוד טוב.

לכן להוריד את הכמות משאבים שהיא דורשת זה יכול לסכן את הדיסק שאתה צורב.

אם המחשב שלך ממש לא זז כשאתה צורב זה מכיוון שיש לך מעבד חלק שלא יכול לבצע הרבה פעולות אינטנסיביות בו זמנית לכן כדאי שתמתין בזמן ביצוע הצריבה.

:bash:

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא שהתוכנה משתמשת בכמות המשאבים שהיא צריכה לצריבה כדי שהיא לא תדפק..

וזה רעיון מאוד טוב.

לכן להוריד את הכמות משאבים שהיא דורשת זה יכול לסכן את הדיסק שאתה צורב.

אם המחשב שלך ממש לא זז כשאתה צורב זה מכיוון שיש לך מעבד חלק שלא יכול לבצע הרבה פעולות אינטנסיביות בו זמנית לכן כדאי שתמתין בזמן ביצוע הצריבה.

זה אף פעם לא היה ככה. הוא תמיד היה צורב על NORMAL ועכשיו הכל השתנה.

פורסם

עידכנת גירסה לנרו ?

החלפת מערכת הפעלה או משהו כזה ?

חוץ מזה בעבר הצלחת לבצע פעולות שאתה לא מצליח לבצע כיום בזמן צריבה ?

פורסם
  • מחבר

יש לי נרו 5.5.9.0 ואני מריץ XP אבל ניסיתי להתקין גירסה קודמת של נרו וזה עדיין לא עוזר. אני מתחרפן :bash: :bash: :bash:

פורסם

תשמע אני מריץ את גירסה 5.5.8.0 עם XP ולי אין בעיה שכשאני צורב אני לא יכול לבצע דברים במקביל.

אמנם נרו מעלה את העדיפות שלו לHIGH במשאבים שהוא מבקש מהמערכת אבל זה לא מפריע לי לבצע פעולות כמו גלישה וכד' באותו זמן..

לפעמים כשאני צורב נתונים והדיסק קשיח קורא אותם כל הזמן אז יתכן ויהיו כמה שניות שהמחשב ימתין בהם כדי שנרו לא ידפק תדיסק, אבל בכלליות אין כל הפרעה. עכשיו העניין הוא שאני מריץ את כל זה עם מחשב PIII כשאתה עובד בכלל עם 4 ואותה כמות זיכרון..

לכן שאלתי האם בעבר היתה לך בעיה עם נרו או שזה הופיע רק עכשיו ? בגלל פעולה כולשהי שעשיתה במחשב.

פורסם
  • מחבר

זה לא משהו שעשיתי כי פירמטתי את המחשב אתמול וזה עדיין בעיה.

פורסם

אז אני מניח שבעבר כן הצלחת לבצע פעולות במחשב תוך כדי צריבה (למרות שלא ענית לי על השאלה). שוב חשבת אולי זה בגלל הגירסה שאתה מריץ ?

ובכלל כשאתה מבצע צריבה מה מראה מד משאבי המערכת ? לדעתי הבעיה היא לא בעדיפות שנרו נותן לעצמו בזמן הצריבה כי זה לא מה שמשנה את כמות המשאבים שנרו ידרוש בצריבה אלא את העדיפות שלו לקבל אותם.

במקרה של המחשב שלך אני עדיין לא מבין איך יתכן שפעולה פשוטה כמו צריבה ממש מחסלת לך את משאבי המערכת ולא נותנת לך להמשיך לעבוד.

אני מציע שתבדוק בתור התחלה האם הצורב שלך או הדיסק קשיח עובד במצב PIO שזה הדבר הכי הגיוני שיגרום לצריבה להשתמש במשאבי מערכת גבוהים, למרות שזה מאוד מוזר כי במצב הזה לא היית יכול לצרוב יותר ממהירות X8.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך לגרום לתוכנה לעבוד במצב של normal.

פורסם

זה לא משהו שעשיתי כי פירמטתי את המחשב אתמול וזה עדיין בעיה.

יש לי רעיון , תפרמט עוד פעם ואם זה לא עוזר , אז תפרמט בעזרת Low Level Format , ואם זה לא עובד תחליף דיסק קשיח !!!

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

במקום לצעוק בקולי קולות : אני מכור לפירמוט !!!! אתה מפרסם את הת'רד הזה , ואתה מודה שפירמת את הדיסק !

"פס פס , פסים לב ..... פס פס מפסיקים לפרמט סתם "

פורסם

"פס פס , פסים לב ..... פס פס מפסיקים לפרמט סתם "

אני מוכרח לציין שזה היה פשוט טוב !!

ואת המשפט הזה אני מאמץ !!

עם תרגום "לפרמט זה לברוח מהבעיה לא לפתור אותה"

my 2c

BTW זה נותן לי רעיון לסקר חדש.

כמה זמן לא פירמטתי את המחשב ומערכת הפעלה לא עושה לי בעיות ?

מה אתה אומר נפתח ?

אצלי זה עומד כרגע על 4 חודשים כשלפני כן הגעתי לכמעט שנה ;D

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש עוזר לי. פירמטתי לפני כמה ימים ועדיין זה בעייתי.

תעזרו לי

פורסם

בדקת האם מצב כוננים הוא בPIO במקרה ?

בדקת את המצב משאבי המערכת כשאתה צורב דיסק ?

ואל תנסה לגרום לתוכנה לעבוד במצב normal זה בסך הכל משנה את עדיפות התוכנה לקבל משאבים מהמחשב ולא משנה בכלל את כמות המשאבים שהתוכנה דורשת !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים