עבור לתוכן

מדפסת משולבת מומלצת בין 500 ל-700 ש"ח למשרד קטן

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה..  ;)

דודה שלי צריכה מדפסת פשוטה יחסית, קטנה, מהירה, עם אפשרות לסריקה בשביל משרד הפקות.

השימוש היחידי בסורק כנראה יהיה בשביל לשמור כתבות מהעיתונות ולשלוח ללקוחות באימייל.

אחרי שיטוט קצר ב-ZAP חשבתי על מספר דגמים ואני מקווה שיש כאן אנשים שהתנסו על חלק מהם ויוכלו להביע את דעתם.

HP PSC 1315 All-in-One

מידע יצרן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/360489.pdf

דיעות משתמשים: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910

מידות: 425.7W x 259.1D x 169.7H mm

הדפסה לדקה: 17 דפים שחור, 12 דפים צבעוני (אופטימלי).

רזולציית הדפסה: 4800x1200

רזולציית סריקה אופטי: 600DPI 600x2400

זיכרון: 16mb

ממשק: USB

משקל: 4.7KG

עלות דיו מקורי: 107 ש"ח שחור / 177 ש"ח צבעוני

עלות דיו חלופי: 69 ש"ח שחור / 106 ש"ח צבעוני

אחריות: שנה

מחיר: 500-550 ש"ח

------------------------------------------------------------------------

Epson Stylus CX3200

מידע יצרן: http://www.epson.com/cmc_upload/0/000/019/821/CX3200%20InfoSht%20c14553R1.pdf

דיעות משתמשים: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=10056

עוד דיעות: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=20611

מידות: 475W x 389D x 235H mm

הדפסה לדקה אופטימלי: 14 דפים שחור, 10 דפים צבעוני.

רזולציית הדפסה: 5760x720

רזולציית סריקה אופטי: 600DPI 600x1200

ממשק: USB

משקל: 7.2KG

עלות דיו מקורי: 195 ש"ח שחור / 159 ש"ח צבעוני

עלות דיו חלופי: 24 ש"ח שחור / 29 ש"ח צבעוני

אחריות: שנה - שירות בבית הלקוח

מחיר: 620 ש"ח בבאג

Canon Pixma MP-110

מידע יצרן: http://www.brochures.canon-europe.com/pdfs/PIXMA_MP110_MP130-p7916-c3946-UK-1112885019.pdf

דיעות משתמשים: אין - מוצר חדש

מידות: 433W x 362D x 186H mm

הדפסה לדקה אופטימלי: 18 דפים שחור, 13 דפים צבעוני.

רזולציית הדפסה: 4800x1200

רזולציית סריקה אופטי: 1200x2400

ממשק: USB 2.0

משקל: 5.4KG

עלות דיו מקורי: 36 ש"ח שחור / 80 ש"ח צבעוני

עלות דיו חלופי: 20 ש"ח שחור / 40 ש"ח צבעוני

אחריות: שנה ע"י קרט

מחיר: 685 ש"ח בבאג

אוקיי, אז ככה..

ה-HP ניראת קומפקטית מאוד והיא הקלה בחבורה, הביקורות טוענות שגם שקטה ובעלת איכות הדפסה טובה, ונראה שהרוב מרוצים ממהירות ההדפסה שלה.

החיסרון העיקרי שלה הוא עלות הדיו, אפילו החלופי יקר יותר ממקורי של Canon. כמו כן המשתמשים מתלוננים על דרייברים כבדים.

ה-Epson היא הבומבסטית של החבורה.. אולי קצת יותר מדי בומבסטית למשרד המיועד. הדיו המקורי שלה יקר בטירוף, אך התחליפים הם הזולים ביותר שישנם. יש עליה הרבה ביקורות משתמשים לפיהם הדיו ניגמר מהם. חלקם יתלוננו שהיא מאוד רועשת. ישנה אחריות בבית הלקוח. העיצוב לא משהו לדעתי.

ה-Canon קצת יותר גדולה מה-HP, ומעוצבת נהדר לדעתי. הדיו המקורי הכי זול מהקבוצה. ולכן גם החלופי זול כמובן. מצויין שהיא עובדת בממשק USB 2.0 (בעוד על האחרות רק מצויין USB). רזולציית הסריקה גבוהה יותר מהאחרות ובנתונים ה"יבשים" היא המהירה ביותר בחבורה.

הבעיה איתה היא שאין עליה בכלל דיעות משתמשים בגלל שהיא חדשה בשוק שלנו, והיא קצת יותר יקרה.

האם יש סיכון בשימוש בדיו חלופי/מומחזר? אני לא מדבר על ערכות מילוי ביתיות, אלא פשוט דיו שאינו מקורי.

אני מבין שאיכות ההדפסה יכולה לרדת, אבל זה בטח לא שיא החשיבות בכל מקרה. האם זה מסוכן למדפסת עצמה באיזשהי דרך?

אם למישהו במקרה יצא להתעסק עם אחת מהמדפסות הללו, אשמח לשמוע על ההתנסות.

תודה..  ;)

פורסם

ללא ספק הCANON.

גם מבחינת עלויות הדיו, וגם מבחינת איכות ההדפסה.

יש גם את הMP-130 שמסוגל להדפיס גם תמונות (וקורא כרטיסי זיכרון מובנה) אם זה חשוב.

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה לשמוע עוד פרטים גם על הדגמים האחרים.

שא ברכה.

פורסם
  • מחבר

ה-MP130 משמעותית יותר יקרה, איזה 200 ש"ח.

גם אם היה להן מצלמה דיגיטלית (והן היו יודעות להשתמש בה) לא היה בזה צורך, אפשר לחבר את המצלמה ישירות למחשב ולהדפיס משם פשוט.

בכל מקרה לא נחוץ.

האם אתה מדבר על ניסיון שימוש עם Canon ככלל או הדגמים הספציפיים האלה בפרט?

פורסם

לא כדאי לבנות על זה שיש דיו חילופית לי יש מדפסת hp דגם טיפה יותר ישן מימה שציינת (1210) אני משתמש בה לשימוש ביתי והיא מעולה שקטה איכות סריקה טובה מכונת צילום סבבה (יש שם אפשרות רק 100 אחוז או התאמה לעמוד) המכונת צילום היא גם צבעונית היא מוציאה תמונות על נייר צילום ממש יפה, בקיצר אחלה של מכשיר אני נהנה ממנו. עכשיו בקשר לדיו אני קניתי דיו חילופי של דמו אבל הוא מתייבש מאוד מהר ועכשיו אני נאלץ לקנות ראשי דיו מקוריים בהרבה כסף, hp ממש מגזימים בזה.אני במקומך הייתי מתלבט רק בין ה-hp לבין ה-canon, אם אין ממש לחץ של כסף כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-canon גם נתונים יותר טובים וגם דיו יותר זול. לגבי המחירים אני בטוח שתוכל להשיג אותם ביותר זול, אבא שלי קנה את המדפסת ב-450 שקל לפני איזה שנה וחצי ככה.

פורסם
  • מחבר

נכון שחושבים על זה, איזה פעם-פעמיים קנית דיו חדש וכבר החזרת את ההשקעה במדפסת היקרה יותר.

אני בספק שיש מחירים ממש זולים יותר, המחיר ב-KSP ובבאג על ה-Canon זהה, אז כנראה שזה לפי מחירון KARAT.

למה התכוונת שהדיו התייבש? לא היה ניתן להשתמש בו יותר במדפסת?

פורסם

שמעתי על נסיון חיובי עם דיו חלופי ונסיון רע עם דיו חלופי , כיוון שזה לא דבר קבוע ואי אפשר באמת להידבק למשהו טוב , ובהתחשב בעובדה שדיו חלופי לא טוב זה יכול להיות לא נעים בכל מה שקשור להדפסה - ביחוד בעסק , אני חושב שכל עוד כסף זה לא דבר קריטי ביותר , עדיף מראש ללכת על הקונספט של דיו מקורי ולפי זה לעשות את החישובים. היתי משווה קצת את ההסתמכות על דיו חלופי לאחזקת אוטו ללא ביטוח (כמו בברזיל) - זה יכול לעבוד נהדר , אבל כשזה לא עובד - זה יכול להיות מאוד בעייתי.

הדבר היחיד שאפשר להסתמך עליו "בקושי" בנושא זה זה נסיון , אבל כשמשהו בן שנה כבר נחשב מיושן ואי אפשר לקנות אותו - זה קצת בעייה  :)

ואני עונה פה למרות שדודה שלך קראה לי פעם אחת "אינסטלטור" , כשכמובן הקשר בין דבר כזה אלי הוא דמיוני לחלוטין  :cool2: (ואני גם מקסימום יכול לפתוח סתימה בגוף קירור... , לא יותר מיזה...).

נ.ב. - אשמח לשמוע אם תתקל במדפסת משולבת זולה שכוללת סורק פילים (FILM).

פורסם

כןת אחרי שבוע שהוא היה במדפסת הוא התייבש ולא היה אפשר להדפיס בו. ניסיתי לנקות אותו עבד יומיים ועוד פעם התייבש. בקיצר לא כדאי להתעסק עם דיו חילופי במיוחד לא בעסק. אבא שלי הביא אותה ממכירה פומבית תחפש באתרים תמצא אותה בזול. עדיף לך של קנון אני במחשבה שניה הייתי קונה את הקנון לא הייתי חושב פעמיים לפני שאני מדפיס משהו מה שלצערי קורה לי בhp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים