עבור לתוכן

מסך "LCD 17 דק ושטוח ProVision מישהו אולי מכיר ?!

Featured Replies

פורסם

אהלן לכל מי שקורא אותי כעת ואם יכול לעזור אני אשמח ורב תודות מראש :cool2:

לאחרונה חיפשתי מסך LCD בגודל 17 אינץ ונתקלתי באחד כזה במחיר סביר ואפילו מפתה,המסך של יצרנית בשם מסך ProVision שאני אישית לא מכיר,אני מודה שהצעת המחיר היא פיתוי בשבילי ופשוט הזמנתי כזה מסך מסך "LCD 17 דק ושטוח ProVision שאני לא יודע מי היצרן שלו,ובאיזה איכות הוא,ואם עשיתי בכלל צעד נכון שרכשתי כזה מסך,לא רוצה להתקל שוב במצב של " אויי חבל ,הייתי מוסיף עוד 500 שקל וקונה משהו איכותי" אתם מכירים תזה,ואני שואל אתכם אם למישהו יש מידע,איזשהי חוות דעת על המסך המדובר ,ניתן לציין שמי שמוכר את המסכים מהסוג הזה הם "פירלס" שיש להם פינה מכובדת בוואלה שופס,והנה להינק למסך הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1607874

או שפשוט איפשר לכנס לוואלה שופס בקטגוריה של מסכים למחשבים וניתן להבחין במסך הזה בקלות,אני הזמנתי את המסך שכבר אזל מהמלאי שהוא גם 17 זמן תגובה 25 MS ,שנמכר ב 999 ש"ח והיתה התנפלות עליו וחטפו אותו כמו לחמניות !!

תנו דיעה בנושא בבקשה,אם מישהו יודע ומכיר את המסך הזה שיספר פה עליו

תודה,אמיר

[attachment deleted by admin]

פורסם

כשלא מבינים חוטפים כמו לחמניות, אני הייתי לוקח CRT איכותי ב1000 שקל מאשר LCD של חברה [ProVision] שלא נראה לי שיש לא אתר באינטרנט.

אבל לך תדע אולי המסך יפתיע אותך לטובה...אני לא מאמין.

פורסם

מסך מאד בסיסי אשר מתאים לעבודה משרדית בלבד. אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו. אל תצפה במחיר כזה לקבל מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

אני מאד מקווה שלפחות כזה מסך בסיסי כמו שאתה טוען,שלפחות איפשר לגלוש בו ברשת בגדר הנורמה,ויציג אובייקטים ותמונות כראוי ,זה מה שאני מצפה ממסך בכזה מחיר שאגב מחיר המחירון שלו כ 2500 ש"ח לפי טענת פירלס אלקטרוניקה,וזה נימכר במכירה קבוצתית ב999 שח ,אנשים פשוט קנו תזה,מה כבר יכולהיות?! לא מצפה מעל ומעבר מהמסך הזה,חוץ מלהמשיך לגלוש ברשת עם כל המשתמע מכך בצורה שעדיין תאפשר הנאה,אני עובד על מסך רגיל ויותר מיושן מזה

השאלה היא מי זה היצרן ProVisionואיפה מיוצר וכו,זה מה שאני מעוניין להבין,לדעת

פורסם

לגלישה הוא יספיק בהחלט ויציג איכות תמונה טובה יותר מכל מסך CRT אחר. אל תנסה לשחק בו לראות סרטים שכן יהיה אפקט GHOSTING רב. מחיר המחירון של המסך הזה הינו כ-1,200-1,300 ש"ח. לא יותר מכך.

פורסם

כשלא מבינים חוטפים כמו לחמניות, אני הייתי לוקח CRT איכותי ב1000 שקל מאשר LCD של חברה [ProVision] שלא נראה לי שיש לא אתר באינטרנט.

אבל לך תדע אולי המסך יפתיע אותך לטובה...אני לא מאמין.

מסך לא מוכר, לא הייתי גם ככה מצפה למשהו, במחיר הזה.
פורסם

בא אני יספר לך משהו על פירלס

הם מייביאים מוצרים נחותים מאוד ללא שם מאלוהים יודע איפה ,ומדביקים להם שם כזה או אחר בארץ.החברות האלה לא קיימות בכלל!

תבטל את ההזמנה!

היום אפשר להביא LCD טוב ב1500 שקל.

פורסם

לגלישה הוא יספיק בהחלט ויציג איכות תמונה טובה יותר מכל מסך CRT אחר. אל תנסה לשחק בו לראות סרטים שכן יהיה אפקט GHOSTING רב. מחיר המחירון של המסך הזה הינו כ-1,200-1,300 ש"ח. לא יותר מכך.

אני לא מבין איך אתה אומר את זה? מה אם הוא LCD הוא טוב יותר מכל CRT מבחינת איכות תמונה. זה LCD ג'נרי לחלוטין. אני הייתי לוקח מסך 17 Flatron של LG בתקציב הזה.

פורסם

ברור שב CRT איכותי רואים טוב יותר.זה הזבל של הזבל ב LCD-סתם הוא לא נמכר ב1000 שקל.

פורסם

ב-CRT איכותי יראו יותר טוב משחקים וסרטים אך לגלישה וצפייה בעצמים קבועים (כגון תמונות) האיכות ב-LCD הינה גבוהה יותר ללא קשר לחברה המייצרת שכן זהו יתרון טכנולוגי בסיסי.

פורסם
  • מחבר

שאתם מדברים על מסך CRT אתם מתכוונים לירצנית של מסכי LCD ?!

או ש CRT וגם LCD הם מסכים דקים מסוגים שונים ,אבל עדיין הכוונה למסכים דקים ?!

כי תסלחו לי,אני לא מתמצא במסכים,אז תואילו בטובכם להסביר לי אחת ולתמיד מה השוני וההבדל בין CRT U CLD !

שניהם דקים,אך אולי ההבדל בשיטת העבודה ,התוצגה,ההרכב,האפקט או ...?!!

פורסם

במסך CRT, הכוונה למסכי השפופרת הישנים עם הבטן/תחת. מסכי LCD אלו המסכים הדקים עם הטכנולוגית הגבישים החדשה יחסית.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה,בדיוק נכנסתי לוואלה שופס בקטגוריית מסכים והבנתי כבר מה הכוונה עוד לפני שתסביר עם רב תודות לך,והבנתי מה הכוונה שמדובר ב CTR שאלה המסכים הרגילים ו LCD אלה הדקים,כי שמתי לב שבכל מסך מסוג רגיל כתוב סוג מסך : CTR

ומה שכן הפעלתי מנועי חיפוש אחרי יצרנית בשם Provision לא מצאתי זכר בכיוון יצור מסכים,רק אלוהים יודע מי ייצר את המסך הזה,וניראה לי שאני לא אבטל תעסקה ,אני עכשיו עוד יותר סקרן לראות מה זה יכולהיות :lol: :lol: :lol:

פורסם

בא אני יספר לך משהו על פירלס

הם מייביאים מוצרים נחותים מאוד ללא שם מאלוהים יודע איפה ,ומדביקים להם שם כזה או אחר בארץ.החברות האלה לא קיימות בכלל!

תבטל את ההזמנה!

היום אפשר להביא LCD טוב ב1500 שקל.

אתה יודע מה,בדיוק נכנסתי לוואלה שופס בקטגוריית מסכים והבנתי כבר מה הכוונה עוד לפני שתסביר עם רב תודות לך,והבנתי מה הכוונה שמדובר ב CTR שאלה המסכים הרגילים ו LCD אלה הדקים,כי שמתי לב שבכל מסך מסוג רגיל כתוב סוג מסך : CTR

ומה שכן הפעלתי מנועי חיפוש אחרי יצרנית בשם Provision לא מצאתי זכר בכיוון יצור מסכים,רק אלוהים יודע מי ייצר את המסך הזה,וניראה לי שאני לא אבטל תעסקה ,אני עכשיו עוד יותר סקרן לראות מה זה יכולהיות :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים