פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר את הקטע הזה הבנתי אבל שמתי תמונה(האחרונה) ואני לא יודע לאן ללכת משםזה לא קשור לאנשים נראה לי בקשהההההה ממכם תעזרו ליהאנשים נתקעים לי אף אחד לא עוקב אחרי הם כזה נשארים במקום קפואים גם אם אני עושה דאבל Cוזה ממש אבל ממש מעצבן כי פעם שעברה זה קרה לי שהייתי צריך לקבל את הרובה גרוויטציה והאשה נתקעה ולא המשיכהוזה קרה לי עוד פעם והייתי חייב להתחיל את השלב מחדש ולגמור אותו ברציפות כי אם אני שומר הכל מתחרבשאולי יש פאטצ' לסדר את זה?(זה הגרסה הפרוצה של ליונטוורק)בתמונה האחרונה ששמתי האיש כזה מדבר והוא אומר לי משהו על האישה הזאתי שמתחילת המשחק איתי והרובוט הזה שמהופתאום האיש מפסיק לדבר ואין לי לאן ללכת וגם שמתי לב שאחד החיילים האוייבים שלי האלו אם החליפה השחורה ומסכת אב"ח לא עושה כלום הוא כזה נתקע במקוםנמאס לי כבר מזה אני כבר שלב 12 וכל שלב הייתי צריך להתחיל מחדש כמה פעמים וזה שלב ממש ארוך אז בקשה תעזרו לי
פורסם 2005 במאי 620 שנים אם אני לא טועה תלך לסוף הרחוב איפה שיש הריסות של בניינים ואז הכלב ירים איזה גוש בטון גדול ואז תוכל להמשיך...
פורסם 2005 במאי 620 שנים את הקטע הזה הבנתי אבל שמתי תמונה(האחרונה) ואני לא יודע לאן ללכת משםזה לא קשור לאנשים נראה לי בקשהההההה ממכם תעזרו ליהאנשים נתקעים לי אף אחד לא עוקב אחרי הם כזה נשארים במקום קפואים גם אם אני עושה דאבל Cוזה ממש אבל ממש מעצבן כי פעם שעברה זה קרה לי שהייתי צריך לקבל את הרובה גרוויטציה והאשה נתקעה ולא המשיכהוזה קרה לי עוד פעם והייתי חייב להתחיל את השלב מחדש ולגמור אותו ברציפות כי אם אני שומר הכל מתחרבשאולי יש פאטצ' לסדר את זה?(זה הגרסה הפרוצה של ליונטוורק)בתמונה האחרונה ששמתי האיש כזה מדבר והוא אומר לי משהו על האישה הזאתי שמתחילת המשחק איתי והרובוט הזה שמהופתאום האיש מפסיק לדבר ואין לי לאן ללכת וגם שמתי לב שאחד החיילים האוייבים שלי האלו אם החליפה השחורה ומסכת אב"ח לא עושה כלום הוא כזה נתקע במקוםנמאס לי כבר מזה אני כבר שלב 12 וכל שלב הייתי צריך להתחיל מחדש כמה פעמים וזה שלב ממש ארוך אז בקשה תעזרו ליענית לעצמך על השאלה...יש טונות של בעיות בגרסה הפרוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.