עבור לתוכן

עזרה בבקשה אנשים טובים, מסך LCD 19 אינץ' למשחקים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קצב הרענון המקסימלי של מסך זה הוא 75HZ, אך גם בקצב רענון גבוה זה אין צורך. 60HZ מציגים את התמונה החדה ביותר ברוב מסכי ה-LCD. להזכירך, מסכי LCD פועלים בטכנולוגיה שונה ולכן לקצב הרענון אין משמעות.

מה זאת אומרת פועלים בטכנולוגיה שונה ולקצב הרענון אין משמעות? אם משחק מתעדכן בקצב של 100FPS והצג שלי מתעדכן בקצב של 75hz זאת אומרת ש 25FPS נאבדים פה... וכן אכן ניתן לראות את ההבדל אפילו בין 85Hz לבין 100Hz במשחקים, מנסיון בהרבה משחקים ברזולוזיה נמוכה אמנם של 800x600 אבל בקצב רענון של 100Hz אכן רואים הבדל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה מראש על העיכוב הקל בסקירה, היו לי כמה דברים אחרים על הראש...

זוית צפייה: אם מסתכלים ממש ממש מהצד, פשוט המסך נהיה טיפ-טיפה כהה יותר - אבל לא רציני בכלל.

בקשר לשינוי הרזלוציה לא ממש הבנתי אם אתה מתכוון במשחקים או בעבודה משרדית רגילה.

צבעים: נראים נהדר. הכל ממש חי.

עמימות: אין.

מבנה: המסך בה עם דרייברים מיוחדים לPIVOT שיודעים לזהות מתי אתה מזיז הופך את המסך ולשנות את התצוגה בהתאם. מה שכן הPIVOT טוב לעבודה ממושכת, לא לשינויים תכופים, כי לא הכי נוח להזיז את המסך. הסטטנד של המסך יציב מאוד, אבל זה בא על חשבון הגודל של הסטנד: די גדול יחסית לסטנדטים של מסכי LCD אחרים, אבל לי זה לא הפריע במיוחד.

התרשמות כללית: מסך מ-ע-ו-ל-ה. יש גם איזה קטע שאהבתי בו שבמשחקים למשל אם המשחק רץ ברזולוציה נמוכה מ1024:1280 אז המסך אוטומטית מציג מין הודעה כזאת שהמשחק לא רץ הרזולוציה מקסימלית. אם אתם מחפשים חסרון - זה רק המחיר.

פורסם

קניתי את הVP. לגבי הרזולוציה - אשתדל לבדוק זאת בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים