עבור לתוכן

עזרה בבקשה אנשים טובים, מסך LCD 19 אינץ' למשחקים.

Featured Replies

פורסם

גם אני באותה בעיה מחפש LCD 19

הייתי בתצוגה די גדןלה בקניון איילון ר"ג

יש שם שקם אלקטריק אופיס דיפו וBUG והתרשמתי לרעה מה 913N

אמנם הצבעים וזויות הצפיה טובים אבל פשוט אי אפשר לקרוא בו טקסט(וזה היה על 1280X1024 ועם CLEARTYPE)

אז הוא ירד מהפרק

את ה VIEWSONIC 12MS יש בתצוגה במרדנית(ננסה לראות שבוע הבא)

ה BENQ 937 12MS גם מופיע בתצוגה בקניון איילון ונראה מעולה.

ועוד מתמודד שאני מקווה לראות שבוע הבא הוא ה NU-TECH 921G ואז נחליט.

בנתיים עקב אכזבתי מהסמסונג ה BENQ הוא האפשרות המובילה.

נ.ב שווה לראות את התצוגה כי יש מבחר גדול וניתן להשוות מול דגמי 12 של LG MAG וסמסונג

כמו כן לבקשתי נתנו לי לחבר עכבר ולבדוק GHOUSTING(ניסיתי לגרור חלונות במהירות) וכן לשנות רקעים וכו.

בבאג הלכו לקראתי מעל ומעבר וניתקו את המסכים מהמפצל וחיברו את המסך שביקשתי ישירות למחשב.

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מעניין למה היבואן של סמסונג לא מייבא את ה 930B שהוא מסך 19" בעל 8ms וחיבור DVI, הרי ה 913N הוא כבר חדשות ישנות לפי מה שהבנתי כי כבר לא ממש ניתן למצוא את הדגם הזה באתר העולמי של Samsung.

holy J העניין הוא שיש לי זמן לחכות ואני לא מוכן להתפשר על סוג ב' בזמן שבארצות אחרות באותו מחיר ואפילו במחיר זול יותר אנשים נהנים ממסכים עם נתונים טכניים טובים יותר.

פורסם

אני צריך לקבל ביום ראשון את הVP912S (זה עם ה12MS, DVI) ביחד עם המחשב החדש שלי. אם תרצו אוכל לתת סקירה קטנה.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אני צריך לקבל ביום ראשון את הVP912S (זה עם ה12MS, DVI) ביחד עם המחשב החדש שלי. אם תרצו אוכל לתת סקירה קטנה.

סקירה בהחלט תתקבל בברכה. :D

פורסם

חחח אמרתי סקירה קטנה...כבר הפכתם את זה לסקירה ;)

בכל מקרה, תנו קוים כלליים מה לבדוק, כי חוץ מלהגיד לכם אם רואים טוב או אם יש מריחות אני לא ממש יודע מה צריך להיות בסקירה כזאת...

פורסם

אני יתן לך דברים שחשובים לגביי:

זוית צפייה לכל LCD יש את המחלות האלו אבל תנסה לדווח כמה זה פוגם לצפות מהצד\למעלה\למטה וכו'

שינויי רזולוציה כאשר אתה יורד ברזולוציה ל 1024X768 עד כמה נפגמת התמונה

צבעים צבעים איך הם מרגישים\נראים והאם יש צבעים בעייתיים(תתמקד בלבן שחור וצבעי אדמה כגון חום וכתום)

האם יש עמימות מסוימת בקצןות האם בפינות זה נראה חשוך יותר.

התרשמות כללית מהמסך מבנה שימושיות מראה

לגבי מריחות לי זה לא ממש חשוב כי למרות שזה אופנתי להתלונן על זה ולמרות שאני מוצא כמה שעות בשבוע למשחקים(HL2 SWAT4 TOME TOTAL WAR)

לא הרגשתי מריחות גם במסכי 25 MS איכותיים.

עוד דבר שהייתי שמח אם אתה תוכל לבדוק זה נוחות קריאת טקסט ב DESKTOP ובאינטרנט.

פורסם

בבקשה:

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX912.htm

אני מניח כי עד שהמסך הזה יגיע ארצה יעברו שבועות ספורים בלבד. בכל מקרה, גם מסך עם 12MS הינו מסך מעולה ואינו מראה GHOSTING.

פורסם
  • מחבר

בבקשה:

אני מניח כי עד שהמסך הזה יגיע ארצה יעברו שבועות ספורים בלבד. בכל מקרה, גם מסך עם 12MS הינו מסך מעולה ואינו מראה GHOSTING.

השאלה היא האם המסך הזה יכול לרענן בתדר של 100hz כי לפי מה שאני רואה ב spec התדר המקסימלי שלו הוא 85hz, אנא תקנו אותי אם אני טועה. ::)

פורסם

הסמסונג מסך מדהים! קיבלתי אותו היום והוא אחלה מסך... חוץ מהנתונים המרשימים שלו אפשר גם להזיז אותו לכל כיוון וגם להטות אותו ב90 מעלות.

שיחקתי כבר באנריל 2004 ואין מריחות בתמונה בכלל!

פורסם

השאלה היא האם המסך הזה יכול לרענן בתדר של 100hz כי לפי מה שאני רואה ב spec התדר המקסימלי שלו הוא 85hz, אנא תקנו אותי אם אני טועה.  ::)

קצב הרענון המקסימלי של מסך זה הוא 75HZ, אך גם בקצב רענון גבוה זה אין צורך. 60HZ מציגים את התמונה החדה ביותר ברוב מסכי ה-LCD. להזכירך, מסכי LCD פועלים בטכנולוגיה שונה ולכן לקצב הרענון אין משמעות.

פורסם

בבקשה:

אני לא יודע בדיוק על מה אתה מסתמך, אבל הדגם הזה קיים כבר זמן לא מבוטל ועדיין לא הגיע לארץ

למה שיגיע בקרוב? ???

פורסם

הדגם הזה מסדרת הVX נחשב פחות טוב מדגמי סדרת הPRO היוקרתית...

פורסם

אם הייתם קוראים את כל הת'רד הייתם מבינים כי מדובר בגרסא בעלת ה-8MS. שימו לב כי כל החנויות בארץ כותבות כי ברשותן דגם ה-12MS. על כן, להערכתי ה-8MS יגיע בקרוב לארץ גם כן.

ה-VX אמנם פחות טוב מגרסת ה-PRO אך מחירו גם בהתאם. מסך 19" בגרסת ה-PRO עולה יותר מ-3,000 ש"ח. בטווח המחירים של ה-VX, אין לו מתחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים