עבור לתוכן

עזרה בבקשה אנשים טובים, מסך LCD 19 אינץ' למשחקים.

Featured Replies

פורסם

אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם.

כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה:

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517

דגם SyncMaster 913N

יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי עם זמן תגובה כה נמוך.

יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו.

הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר.

המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה נמוך ותמיכה בקצב רענון של 100hz ברזולוזציה גבוהה ככל שיותר (בדרך כלל 800x600 ברוב המסכים).

אם מישהו יכול גם להסביר לי מה פוליסת הביטוח של Samsung לגבי פיקסלים שרופים במסך אני גם אודה לכם... כי לפי מה שקראתי והבנתי הם מחליפים אך ורק לאחר 20 פיקסלים שרופים שזה די מוגזם...

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם.

כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה:

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517

דגם SyncMaster 913N

יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי  עם זמן תגובה כה נמוך.

יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו.

הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר.

המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה נמוך ותמיכה בקצב רענון של 100hz ברזולוזציה גבוהה ככל שיותר (בדרך כלל 800x600 ברוב המסכים).

אם מישהו יכול גם להסביר לי מה פוליסת הביטוח של Samsung לגבי פיקסלים שרופים במסך אני גם אודה לכם... כי לפי מה שקראתי והבנתי הם מחליפים אך ורק לאחר 20 פיקסלים שרופים שזה די מוגזם...

החיסרון הכי גדול של המסך הזה שאין לו DVI

פורסם

מצטרף לבקשה , אם מישהו מכיר מסך 19" טוב למשחקים .

MOFO - אתה באמת חייב DVI אחרת כל הרעיון של מסך LCD לא שווה את הקנייה

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן בבקשה לפרט מה היא הטכנולוגיה הקסומה הזאת שנקראית DVI ?

פורסם

VGA או השיטת חיבור הרגילה של מסכי CRT היא אנלוגית, הכרטיס מסך לוקח אות דיגיטלי ומעביר את האות לאנלוגי כדי שהמסך יוכל להציג את זה

DVI זה חיבור דיגיטלי שיש בכל הכרטיסי מסך החדשים והיא דיגיטלית לגמרי, הכרטיס מסך שולח את כל הפיקסלים באופן דיגיטלי למסך והמסך מציג את התמונה כמו שהיא.

פורסם

חפש ותמצא באתר שנתת את מסך ה- BENQ FP91E.

זמו תגובה 8MS

ניגודיות 1:1000

רמקולים

DVI

פורסם

לחיבור לא קוראים VGA...הוא מכונה VGA...השם שלו זה D-SUB...

VGA זה רזולוציה....(אם אני לא טועה 640X480)..

פורסם

מסך ה-19" הטוב ביותר לטעמי כרגע הוא ה-VIEWSONIC VX912. מגיע עם יציאת DVI, זמן תגובה 8MS, איכות מעולה ומחיר טוב. לא ניתן למצוא מסך משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

Mentally המסך שהצעת הוא בעל זמן תגובה של 12ms.

drordror המסך שהצעת הוא בעל רמקולים מובנים, אין לי שום צורך ברמקולים מובנים בתוך המסך, אם אותו מסך היה בא בלי רמקולים אז הוא היה מספק את הסחורה  :hat:

יש למישהו עוד הצעות בבקשה?

עריכה:

האם מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין DVI לאות Analogi? האם העניין הוא כאן באיכות, או האם העניין הוא כאן כמו ש holy J כתב בתצוגה "אמיתית" של מה שמתרחש על המסך שלי?

דרך אגב מישהו יודע אם ניתן למצוא את המסך הבא בארץ:

http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=BI19BSSB&selTab=Specifications

תודה רבה.

פורסם

Mentally המסך שהצעת הוא בעל זמן תגובה של 12ms.

drordror המסך שהצעת הוא בעל רמקולים מובנים, אין לי שום צורך ברמקולים מובנים בתוך המסך, אם אותו מסך היה בא בלי רמקולים אז הוא היה מספק את הסחורה  :hat:

יש למישהו עוד הצעות בבקשה?

עריכה:

האם מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין DVI לאות Analogi? האם העניין הוא כאן באיכות, או האם העניין הוא כאן כמו ש holy J כתב בתצוגה "אמיתית" של מה שמתרחש על המסך שלי?

דרך אגב מישהו יודע אם ניתן למצוא את המסך הבא בארץ:

http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=BI19BSSB&selTab=Specifications

תודה רבה.

אני בספק גדול אם תשים לב להבדל בין 12 ל 8 MS

פורסם

הגרסא החדשה של המסך הנ"ל הינה בעלת 8MS. הנך מוזמן לבדוק באתר האירופאי של החברה.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להסכים איתך אבל אנחנו גרים בארץ וכאן לא ראיתי גרסה של המסך הנ"ל בגודל 19 אינץ' עם 8ms בשום מקום.

אני אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לקישור כלשהו או לחנות כלשהי שבה יש את הגרסה החדשה של המסך VIEWSONIC VX912 עם 8ms.

פורסם

הגרסא החדשה של המסך הנ"ל הינה בעלת 8MS. הנך מוזמן לבדוק באתר האירופאי של החברה.

הגרסא שאתה מדבר עליה נקראת VP191 ועם כל הכבוד ל8MS וקונטרסט הקצת יותר גבוה שלה, אין לה DVI...והרי זה כל העניין בנושא הזה, לא?...

פורסם

אני יכול להבטיח לך שבמסך עם 12MS אתה תראה חלק לחלוטין ובלי שום מריכה של סרטים/משחקים..

צריך יותר מזה? יצא לי לעבוד על מסך של 16MS וגם איתו רואים חלק את כל המשחקים/סרטים..

פורסם

VGA או השיטת חיבור הרגילה של מסכי CRT היא אנלוגית, הכרטיס מסך לוקח אות דיגיטלי ומעביר את האות לאנלוגי כדי שהמסך יוכל להציג את זה

DVI זה חיבור דיגיטלי שיש בכל הכרטיסי מסך החדשים והיא דיגיטלית לגמרי, הכרטיס מסך שולח את כל הפיקסלים באופן דיגיטלי למסך והמסך מציג את התמונה כמו שהיא.

לא בדיוק נכון. עדיין מתבצעות כל ההמרות. כרטיס המסך ממיר את האות לאות DVI, אות ה DVI מועבר למסך, ושם מומר ל LVDS ברוב המקרים או TTL (נדיר מאוד).

בכל מקרה, למסכי LCD עדיף להשתמש בחיבור DVI על מנת למנוע תופעות של Ghosting ו Pixel Jitter למשל.

החיבור האנלוגי נקרא Analog RGB ולא D-Sub. D-Sub זה סוג הקונקטור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים