פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר למישהו יש איזה טיפ בקטע שאני צריך למקם את שלושת מכונת הירייה, ואז באים אליי מלא אוייבים, אני כבר מייואש זה ממש קשה בילתי אפשרי הקטע הזה..אפילו עם המכונות ירייה זה קשה, כי כל פעם הם מפילים לי אותן, אז אם למישהו יש איזה טיפ באיפה למקם את שלושת המכונות ובכלל איך לעבור תקטע הזה שיגיד נא לי בבקשה...
פורסם 2005 במאי 920 שנים OH קטע קשה.תציב אותם במקומות נכונים ככה שזה יעשה את העבודה אם מפילים לך אותם אתה יכול להחזיר אותם עם ה GGותנסה לעזור להם וכל זה..
פורסם 2005 במאי 920 שנים כן זה קשה לאללהאני זוכר שהם נפלו לי פשוט נכנסתי לאחד החדרים וחיכיתי למי שיבוא עם ה Shotgunובפעמים הבאות שיהיה לך את זה תנסה כל פעם להרים אותם כשהם נופלים וכמה שיותר מהר...
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר ושוב פעם נתקעתי, הפעם זה קטע ממש קשה, זה הולך ככה בערך... חזרנו לעיר בדיוק כמו בשלב הראשון, עכשיו הבחורה שאיתי לא יודע מה היא עושה שם, מתכנתת משהו, ואני בנתיים צריך להרוג את כל האויבים. אבל הם פשוט לא נגמרים, זה ממש קשה הם יורים מכל כיוון, איך אני בדיוק עובר את הזרג הזה ?? יש למישהו רעיון..?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אתה צריך למקם את מכונות הירייה האלקטרוניות (תרים אותן עם E) במסדרונות כדי שייתנו לך גיבוי ויעזרו לך לחסל אויבים.אני אישית התבצרתי במעבר עם המכשיר שמחזיר בריאות, כאשר שמתי משני הצדדים שלי את מכונות היריה ועוד אחת במסדרון כאשר יצא לי להרים אותה מדי פעם.אל יאוש, בסוף זה ילך.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים ^^^^^ :sleep: הוא אמר שהוא כבר עבר את זה !! איפה שנתקעת עכשיו זה באמת מקום קשה , לי לקח המון זמן לעבור את זה.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר טוב עברתי תקטע שדיברתי עליו אבל כמובן שוב פעם נתקעתי, ועכשיו בקטע שאין לי שום נשק כל הנשק נלקח ממני, "בזכות" הליזיירים הכחולים האלה... ועכשיו כולם יורים עליי שם..ולי כמובן אין שום נשק, הבעיה היא גם שאני בורח, ואני מגיע לאיזה מקום שהוא שאני צריך לקפוץ, הוא פשוט לא קופץ לי.. האם זה באג..? או שככה זה אמור להיות..? תודה מראש
פורסם 2005 במאי 2820 שנים תשתמש בגראביטי גאן הכחול (אם אני זוכר נכון אתה ישר מקבל אותו אחרי שהלייזרים לוקחים ממך את כל הנשקים).
פורסם 2005 במאי 2820 שנים פששש התקדמתה מאזיפה יפהעכשיו לדעתי זה הקטע הכי כייפי במשחקאתה מקבל ישר אחרי שלוקחים לך את הנשקים את הגרביטי גאן הכחול ואתה יכול לקחת איתו ממש דברים כבדיםאתה יכול לקחת איתו בני אדם מסכים ענקיים ואפילו את הבועות החשמליות האלה ולהעיף אותם על הנשיםאתה פשוט צריך למשוך את האנשים ולהטיס אותם וזהו הם מתיםמקווה שעזרתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.