עבור לתוכן

תקוע ב- HALF LIFE2 זקוק לעזרה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למישהו יש איזה טיפ בקטע שאני צריך למקם את שלושת מכונת הירייה, ואז באים אליי מלא אוייבים, אני כבר מייואש זה ממש קשה בילתי אפשרי הקטע הזה..

אפילו עם המכונות ירייה זה קשה, כי כל פעם הם מפילים לי אותן, אז אם למישהו יש איזה טיפ באיפה למקם את שלושת המכונות ובכלל איך לעבור תקטע הזה שיגיד נא לי בבקשה...

פורסם

תצרף תמונה כי יש 2 מקומות בהם אתה צריך למקם 3 מכונות יריה.

פורסם
  • מחבר

אני בקטע בראשון, (לא נתקלתי בעוד שלב בו אני צריך לשים מכונות ירייה)

פורסם

OH קטע קשה.

תציב אותם במקומות נכונים ככה שזה יעשה את העבודה אם מפילים לך אותם אתה יכול להחזיר אותם עם ה GG

ותנסה לעזור להם וכל זה..

פורסם
  • מחבר

ישששששששששש הצלחתי :jump:

פורסם

כן זה קשה לאללה

אני זוכר שהם נפלו לי פשוט נכנסתי לאחד החדרים וחיכיתי למי שיבוא עם ה Shotgun

ובפעמים הבאות שיהיה לך את זה תנסה כל פעם להרים אותם כשהם נופלים וכמה שיותר מהר...

פורסם

ישששששששששש הצלחתי  :jump:

כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
:) ושוב פעם נתקעתי, הפעם זה קטע ממש קשה, זה הולך ככה בערך... חזרנו לעיר בדיוק כמו בשלב הראשון, עכשיו הבחורה שאיתי לא יודע מה היא עושה שם, מתכנתת משהו, ואני בנתיים צריך להרוג את כל האויבים. אבל הם פשוט לא נגמרים, זה ממש קשה הם יורים מכל כיוון, איך אני בדיוק עובר את הזרג הזה ?? יש למישהו רעיון..?
פורסם

אתה צריך למקם את מכונות הירייה האלקטרוניות (תרים אותן עם E) במסדרונות כדי שייתנו לך גיבוי ויעזרו לך לחסל אויבים.

אני אישית התבצרתי במעבר עם המכשיר שמחזיר בריאות, כאשר שמתי משני הצדדים שלי את מכונות היריה ועוד אחת במסדרון כאשר יצא לי להרים אותה מדי פעם.

אל יאוש, בסוף זה ילך.

פורסם

^^^^^ :sleep: :sleep:

הוא אמר שהוא כבר עבר את זה !!

איפה שנתקעת עכשיו זה באמת מקום קשה , לי לקח המון זמן לעבור את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב עברתי תקטע שדיברתי עליו אבל כמובן שוב פעם נתקעתי, ועכשיו בקטע שאין לי שום נשק כל הנשק נלקח ממני, "בזכות" הליזיירים הכחולים האלה...

ועכשיו כולם יורים עליי שם..ולי כמובן אין שום נשק, הבעיה היא גם שאני בורח, ואני מגיע לאיזה מקום שהוא שאני צריך לקפוץ, הוא פשוט לא קופץ לי..

האם זה באג..? או שככה זה אמור להיות..?

תודה מראש ;)

פורסם

תשתמש בגראביטי גאן הכחול (אם אני זוכר נכון אתה ישר מקבל אותו אחרי שהלייזרים לוקחים ממך את כל הנשקים).

פורסם

פששש התקדמתה מאז

יפה יפה

עכשיו לדעתי זה הקטע הכי כייפי במשחק

אתה מקבל ישר אחרי שלוקחים לך את הנשקים את הגרביטי גאן הכחול ואתה יכול לקחת איתו ממש דברים כבדים

אתה יכול לקחת איתו בני אדם מסכים ענקיים ואפילו את הבועות החשמליות האלה ולהעיף אותם על הנשים

אתה פשוט צריך למשוך את האנשים ולהטיס אותם וזהו הם מתים

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

סיימתי תמשחק...משחק נחמד מאוד..!!!

תודה רבה לכולכם על העזרה... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים