עבור לתוכן

תקוע ב- HALF LIFE2 זקוק לעזרה...

Featured Replies

פורסם

נתקעתי בקטע עם האליקופטר במיגדלור הזה, מה אני אמור לעשות ??

האליקופטר המזורגג הזה לא מזיז לו הבזוקה שאני יורה בו, וכל פעם אני מת...

מה אני צריך לעשות בדיוק ?

פורסם

תירה בו 3 5 או 7 בזוקות תלוי על איזו רמה אתה משחק וזה יהרוג אותו.

פורסם

פיתחתי שיטה לנצח אותו ;D, תעשה עליו קאמיקאזי, תצא אליו תהיה קרוב אליו ותירה בו על הרמה הכי נמוכה צריך 3 יריות כדי להוריד אותו

פורסם

כשאתה יורה בו טילים  'תשחק' עם הכוונת (הנקודה האדומה) במעגלים סביב האליקופטר עד שתפגע בו.

פורסם
  • מחבר

כל הירות שאני יורה בו כמעט ולא פוגעות בו, וגם אם כן אז אחת שתיים ואחרי זה הוא הורג אותי...

פורסם

תעשה מה שכתבתי ככה הוא לא מצליח להפיל את הטילים שלך .

פורסם
  • מחבר

כן אבל עד שאני עושה את זה הוא יורה עליי ומוריד לי את כל החיים.... :-\

פורסם

הטילים האלה מתכווננים, כך שאם תסובב את הכוונת שלך בספירלה הטיל יסתובב באותה צורה והמסוק לא יצליח לירט אותו.

עריכה: מה הבעיה? :s07::kopfpatsch: יש לך שם מליוני מקומות להתחבאות מהיריות שלו פשוט תחכה שהוא ירה עליך, יעבור מעליך ואז תירה בו כי יקח לו זמן להסתובב :bash:

פורסם
  • מחבר

ישש הצלחתי, תודה רבה חברים...

פשוט לא ידעתי שאפשר לכוון את הטיל...

אבל נתקעתי שוב פעם, אחרי שהרגתי את הדבורה הגדולה הזאת לקח אותי איזה חייזר כזה רובוט אחריו ואז הגענו למקום עם גשר כזה מעץ...

והחזייר אומר לי איזה משהו אני לא מבין מה לעשות שם...

פורסם

תעלה תמונה

פורסם

אתה צריך לקורא להם ואז לזרוק את הכדור הזה מעבר מחסום או קרוה כבר שחכתי עברתי את זה ממזמן

אבל זה הקטע לדעתי בין הכי כייפים במשחק כזה אתה גורם לחיות האלה להרוג את כל החיילים

פורסם

לחצן ימני על הכדור הזה מביא אותם אלייך, תנסה להביא אותם ולזרוק אותם איפה שהחור הזה שעם הפחים של הצבע כי יש קטע שהוא מבקש ממך לעשות את זה.

אחרי זה הוא אומר לך לקחת אותם איתך לכיוון השער הענק הזה מעץ והוא יגיד לך כבר מה לעשות לא בדיוק זוכר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברה, עזרת לי מאוד !

פורסם

הוא יכול להוריד לך את הטילים. אתה צריך להטיס אותם במעגלים על שהם יפגעו בו.

זה היה הקטע הכי אהוב עלי. הרגתי אותו איזה מיליון פעם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים