עבור לתוכן

איזה זכרון יותר טוב??

Featured Replies

פורסם

ה PQI יהיו טובים למהירות גבוהה אבל יש להם תזמונים משוחררים..

ה OCZ יהיו טובים למהירות של בערך 530-540 שהיא קצת פחות ממה שה PQI יגיעו אבל עם תזמונים הדוקים 2-2-2-5

לדעתי עדיפים ה OCZ

פורסם

התיזמונים לא קריטים למערכת שלך, בנוסף הבוסטר יתן לך vdimm גבוהה אבל עדיין תיהיה חייב לעשות מוד ל vtt.

מה שמעביר אותנו לזיכרון שיותר יתאים למערכת שלך : ה pqi שאני לא בטוח שהם מבוססים tccd, דווקא התיזמונים מזכירים מעט ההינקס שנותן גם הוא ביצועים יפים מאוד על המערכת שלך.

תברר בנועה עם ה 4400 שנתת אליהם משתמשים ב tccd ואם לא לדעתי לך על ה 3200tccd של pqi, סיכוי טוב מאוד תקבל זיכרון שעושה מספרים יפים מאוד בתיזמונים משוחררים. ובמחיר הוגן :beerchug:

פורסם
  • מחבר
בנוסף הבוסטר יתן לך vdimm גבוהה אבל עדיין תיהיה חייב לעשות מוד ל vtt

לא הבנתי את הקטע הזה, תוכל לפרט יותר.

תברר בנועה עם ה 4400 שנתת אליהם משתמשים ב tccd ואם לא לדעתי לך על ה 3200tccd של pqi, סיכוי טוב מאוד תקבל זיכרון שעושה מספרים יפים מאוד בתיזמונים משוחררים. ובמחיר הוגן 

PQI 3200tccd  יהיה עדיף על OCZ שהבאתי???

פורסם

לא הבנתי את הקטע הזה, תוכל לפרט יותר.

אני ינסה על רגל 1 כדי לא לסבך אותך.

בשביל לתת לזיכרון כמו מתח גבוהה צריך 2 דברים :

1)לתת מתח ישירות לחריצי ה dimm מה שנקרא vdimm או או vmem, על הקטע הזה נדלג ברשותך

כי אתה לא צריך אותו, הבוסטר יסגור לך את הפינה הזאת.

2) לדאוג למתח vtt - שכן חצי מהמתח שהזיכרון מקבל מגיע גם מה vdimm מסעיף 1 ומה vtt.

ובאמת מילה אחת על מוד הזה ל ic7 - אחד המודים הקשים שראיתי - פשוט סיוט, אם אני זוכר נכון אפילו צריך לחתוך את ה pcb של הלוח באחד השלבים.

לכן לא תוכל רק עם הבוסטר לתת לזיכרון מתחים גבוההים מאוד, ברגע שתגביר את ה vdimm עם הבוסטר ה vtt עדיין ישאר נמוך ולא תגיע למתחים גבוהים יחסית, אני חושב שמשהו כמו 3.2v לא נקיים, במתחים כאלו ה vx לא מרגישים טוב ויהיה קשה או בלתי אפשרי להגיע איתם לרמות סבירות.

ובכלל ה vx לא מסתדרים עם מערכות אינטל טוב (לא כמו חלק ממערכות amd לפחות)

PQI 3200tccd יהיה עדיף על OCZ שהבאתי???

אם אתה מתכוון ל vx אז בפירוש כן, ה vx לא מתאימים למערכות אינטל יחסית, גם מהסיבה שתיזמוני הזיכרון פחות חשובים למערכות הללו וגם מהסיבה

שהמתח הגבוהה שהם צריכים לא תמיד קל ודורש מתח, במקרה הזה זיכרון היניקס שעושה 275 או זיכרון tccd כמו ה pqi 3200 שסיכוי טוב שיתן לפחות 275+ בתיזמונים משוחררים יותר יהיה הרבה יותר מתאים ויתן יותר ביצועים למערכת.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המושקעת :xyxthumbs:

אני ילך על PQI PC4400  ;)

:beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים