עבור לתוכן

בעיה בגלישה + שאלה כללית לגבי חלוקת רוחב פס.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מעצבנת בזמן הגלישה: יש אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל דף ריק, חלק, עם הכיתוב DONE למטה.

רק אחרי שאני חוזר אחורה, מוחק קבצי אינטרנט, ונכנס שוב לאותו אתר אני מקבל את הדף. מעצבן לגמרי, ואני לא יודע מה לעשות, אשמח לקבל עצה, תודה.

השאלה השניה שלי היא כזאת: אני עומד לחבר עוד מחשב לרשת, שעיקר עיסוקו יהיה הורדה.

בעיקרון יש את המודם AHT-E300 של סמסונג, זה ההוא הכחול\תכלת, אותו פתחתי לראוטר.

הבנתי שאני צריך לקנות האב\סוויצ', המלצות יתקבלו בברכה... השאלה שלי היא, האם יש בראוטר עצמו איזשהי הגדרה לחלוקה של רוחב הפס בין 2 המחשבים, או האם אפשר להשתמש בתוכנה כמו NET LIMITER ע"מ ליצור חלוקה שכזו.

ממה שהבנתי, הנט לימיטר מחלקת משאבים רק בין תוכנות על מחשב בודד, ולא מסוגלת לחלק רוחב פס בין מחשבים.

אשמח לתשובה.

תודה,

נדב.

פורסם

מה שקורה שאת מחבר את המודם לראוטר זה ששני המחשבים יכולים לקבל את מקסימום רוחב הפס אבל בו נגיד ששני המחשבים מורידים מאתר מהיר שיכול לספק 200 k לשניה והחיבור שלך 200k אז כל מחשב יתיצב ל100k לכל אחד

פורסם

אמממ.... אני חושב שהתופעה שאתה מדבר עלייה בזמן הגלישה נובעת מכך שקובץ ה-hosts במחשב שלך חוסם לך לפעמים את כל האתר.

בנתב שעליו אתה מדבר אין אפשרות מובנת לחלוקה לרוחב פס, ה-Netlimiter מסוגל כמו שציינת לעשות זאת במחשב בודד, אך ה-Controller, תוכנה אחרת היא תוכנה שמסוגלת לעשות את אותה העבודה ברשת.

מקווה שעזרתי :hat:

פורסם
  • מחבר

אמממ.... אני חושב שהתופעה שאתה מדבר עלייה בזמן הגלישה נובעת מכך שקובץ ה-hosts במחשב שלך חוסם לך לפעמים את כל האתר.

אוקיי, אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה? גם לאחותי יש בעיה כזאת (לא בבית הזה, לא אותה חומרה, שום דבר משותף, בקיצור.

בנתב שעליו אתה מדבר אין אפשרות מובנת לחלוקה לרוחב פס, ה-Netlimiter מסוגל כמו שציינת לעשות זאת במחשב בודד, אך ה-Controller, תוכנה אחרת היא תוכנה שמסוגלת לעשות את אותה העבודה ברשת.

ממה שקראתי על הCONTROLLER הבנתי שהוא יכול לשלוט על כמות המידע לכרטיס רשת.. כלומר ההגבלה תבוא מכל מחשב באופן מוגדר, ולא ע"י כלי שיוכל לנטר את רוחב הפס. טוב, מניח שזה יותר טוב מכלום.

מקווה שעזרתי  :hat:

אם מישהו יוכל רק בבקשה לעזור לי עם הבעיה הראשונה, היא הסיבה בגללה פתחתי את הת'רד..

פורסם

פשוט לך לקובץ hosts, פתח אותו עם notepad ותמחוק כל מה ששם

פורסם
  • מחבר

פשוט לך לקובץ hosts, פתח אותו עם notepad ותמחוק כל מה ששם

אני חייב לציין שהבעיה הזאת מציקה כל הזמן.

האם מחיקה חד-פעמית של קובץ ה hosts תפתור לי את הבעיה לצמיתות?

תודה,

נדב.

פורסם

אתה יכול לנסות פיתרון כזה, אך הוא עלול אף להוביל לבעיות חדשות, עשה מה שאמרתי לך עם notepad וזהו...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות פיתרון כזה, אך הוא עלול אף להוביל לבעיות חדשות, עשה מה שאמרתי לך עם notepad וזהו...

אוקיי, מחקתי את התוכן של קובץ hosts וקובץ lmhosts.sam...

עדיין - אין שינוי.

פתרון אחר, מישהו..?

תודה,

נדב.

פורסם

אם יש לך SP2 של ה XP אז ישנה הגדרה של half open conection שהוא מוגדר ל 10 וזה נמוך

ישנו פאץ' שמאפשר לך להגדיל את ההגדרה .

( אני לא מוצא קישור אבל יש לי את הפאץ' אם תרצה אשלח לך למייל או שתחפש בליוןנטוורק במדריכים של תוכנת האימיול 4.2)

פורסם

אוקיי, מחקתי את התוכן של קובץ hosts וקובץ lmhosts.sam...

עדיין - אין שינוי.

פתרון אחר, מישהו..?

תודה,

נדב.

על הדף הלבן כפתור ימני, קידוד, ותסמן את בחירה אוטומאטית.

פותר את הבעיה ב 80% מהמקרים

פורסם
  • מחבר

אם יש לך SP2 של ה XP אז  ישנה הגדרה של  half open conection שהוא מוגדר ל 10 וזה נמוך

ישנו פאץ' שמאפשר לך להגדיל את ההגדרה .

( אני לא מוצא קישור אבל יש לי את הפאץ' אם תרצה אשלח לך למייל או שתחפש בליוןנטוורק במדריכים של תוכנת האימיול 4.2)

אשמח אם תשלח לי..

nadav.kaminsky@gmail.com

תודה רבה :)

פורסם

שלחתי למייל שלך

תודיע אם עזר (אמור כן לעזור)

עריכה : הקובץ לא נשלח לי כי הוא קובץ הפעלה וגם דרך ה GMAIL וגם דרך 013

שלחתי שוב דרך ההוטמייל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים