עבור לתוכן

עזרה בבחירת סטפינג טוב לזכרון מתוצרת G.Skill

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בימים הקרובים הולך לחברת מחשבים שבה קניתי את המחשב מפני שהזכרונות לא עומדים בתזמונים הרשומים ב600MHZ.

תוכלו להמליץ לי על סטפינג טוב לאוברקלוק?

הזכרון אותו אני מחליף הוא G.Skill pc4800 2.5-4-4-8 DDR600 - אני מחליף אותו לזכרון זהה.

תודה לעוזרים.

פורסם

למד לקרוא את האותיות הקטנות :

זיכרון ה la נבדק בערוץ בודד ולא ב dual, אם תבדוק כל סטיק בנפרד אני מניח שהם יהיו תקינים.

בקשר לסטפינג : אין אפשרות לדעת איזה זיכרון יעמוד ב dual ב 300mhz מדגמי ה le או ה la.

מה שכן תוכל לקנות את ה gskill ff , הם נבדקות ב dual. :beerchug:

פורסם
  • מחבר

למד לקרוא את האותיות הקטנות => לא היו אותיות קטנות בשום מקום וגם עכשיו כשאני מחפש את אותן אותיות קטנות על האריזה של הזכרונות הן אינן מופיעות :bash:

זיכרון ה la נבדק בערוץ בודד ולא ב dual, אם תבדוק כל סטיק בנפרד אני מניח שהם יהיו תקינים. => לא היתה לי שום דרך לדעת את זה, אני אוכל לפנות אל החברה כדי שיחליפו לי את הזכרונות עם הטענה הזו? (שלא צויין בשום מקום שהLA נבדק בערוץ בודד)

מה שכן תוכל לקנות את ה gskill ff , הם נבדקות ב dual. :beerchug:

בקשר לG.Skill FF, יש מצב שאם אני אדרוש שיחליפו ואוסיף את ההפרש ביניהם אני אוכל לקבל את הFF?

פורסם

תתקשר ותברר מאיפה שקנית, ושם לב שיבדקו לך את הזיכרונות אז הם יבדקו בערוץ בודד ב t2

www.gskill.com

אם תשים לב טוב תראה 2 דברים.

א) הזיכרונות נבדקו ב t2 ולא ב t1.

ב) כתוב שם 200mhz 2-2-2-5 dual או 3-4-4-8 300mhz (לא מוזכר dual ב 300mhz).

אגב זה לא אומר דבר, ה la שאני איתם עכשיו עושים לי 300mhz 2.5-4-3

עצה שלי:

תבדוק טוב את הסטיקים שלך, שלא תיתן אותם ותקבל משהו יותר גרוע, בסה"כ כולם מבוססים על אותם שבבים, יש סיכוי שנפלת על זוג מדהים ואתה לא יודע אפילו.

פורסם
  • מחבר

חחח גרוע יותר... לא מאמין שיש דבר כזה..

הם יציבים על 600Mhz בקושי, ורק על תזמונים 2.5-5-5-9 במתח גבוה (3V-3.2V), והשיא שהגעתי איתם ביציבות היה 320Mhz, ככה שגרוע יותר אני לא מאמין שכבר יהיה.

פורסם

חחח גרוע יותר... לא מאמין שיש דבר כזה..

הם יציבים על 600Mhz בקושי, ורק על תזמונים 2.5-5-5-9 במתח גבוה (3V-3.2V), והשיא שהגעתי איתם ביציבות היה 320Mhz, ככה שגרוע יותר אני לא מאמין שכבר יהיה.

לתשומת ליבך - לא כל gskill מגיע ל 300mhz ומעלה, אל תיקח דברים כמובן מאילו.

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים