עבור לתוכן

סתם מעניין אותי, מה הם ניזקי העישון? (פירוט)

Featured Replies

פורסם

לעצמך את הגוף. אז בסדר, תעשה מה שבא לך, אבל כדאי לך להקשיב באמת הפעם הבאה לאנשים שמנסים לגרום לך להפסיק לעשן, כי זה רק בשבילך!

אתה עבד של חברות הסיגריות, אתה לא יכול להמשיך לחיות בלי הסיגריות שלהם.

אני מודע לזה אבל זה פורק לחצים ועצבים..

אם אתה הייתה במערכת צבאית בגיל 16 הייתי רוצה לראות אותך מנסה להפסיק לעשן..

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שאם לא היית מתחיל איתם לא היית זקוק להם...

פורסם

עישון יכול לגרום ל עבנים בכליות.

זנ נורא, צריך ניתוח בשביל לסדר את זה.

פורסם

נזקי העישון מוצו ע"י ההודעה שהפנתה ל5 מאמרים.

אני מכיר המון אנשים חלקם קרובים יותר חלקם קרובים פחות שמתו מעישון ושכל הזמן משתעלים אני מרחם עליהם שאחרי התקפת השתעלות וליחה הם פשוט לא יכולים ומוציאים עוד סיגריה.

מי שמעשן סיגריות הוא לא חופשי לעשן סיגריות, הוא פשוט עבד כי הוא לא יכול בלי סיגריה. כל הזמן הוא מחפש את הסיגריה אין לו מנוחה מכיון שכל שניה הוא צריך סיגריה וכאשר אינה בנמצא הוא לא מוצא את עצמו.אפשר לראות את התופעה בעיצומה במוצאי שבת כאשר שומרי השבת המעשנים(מיעוט ניכר) למינהם יוצאים מבתי הכנסת עם המשפט הרגיל "שבוע טוב ויש אש..." תוך כדי שליפת הסיגריות מהכיסים.

פורסם

לפותח הת'רד, אתה צריך לבקש מאמרים על פסיכולוגיה כדי לדעת איך לשכנע אותו, לא על עישון :nono:.

בכל מקרה, תהיה בטוח שחברך יודע מה הן סכנות העישון, אבל מכיוון שהוא עצמו מעשן, הוא ממעיט בערכן. גם אחרי שתציג לו את כל המחקרים, זה לא יעזור. הוא יתעלם מהם או יפחית בערכם. תגיד לו שזה פוגע בבריאות והוא יגיד לך שלא איכפת לו למות בגיל 80 במקום בגיל 85, וחוץ מזה יש הרבה אנשים שמעשנים וחיים הרבה זמן. תגיד לו שאפשר למות בזה, והוא יגיד לך שיש לו סיכוי יותר גדול למות כתוצאה מתאונת-דרכים מאשר מעישון. תגיד לו שזה מסרטן והוא יגיד לך שגם פלאפונים מסרטנים. תגיד לו שזה יוכל להפוך אותו לאימפוטנט והוא יגיד לך שהוא מכיר חברים שלו שמעשנים וזה לא הזיק להם וכו'....

באמת שחבל על הזמן שלך, קשה מאוד עד בלתי-אפשרי לשכנע ככה אנשים מלחדול לעשן, אלא אם הם לא מודעים מלכתחילה לנזקי העישון. הוא אולי יקשיב לך, אבל הוא יתעלם מהמסר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא, אף אחד לא רוצה לבזבז 5 שנים מחייו על כמה סיגריות מטומטמות והמחקרים האלה ואחרים שהראתי אותם לאנשים השתכנעו ואף פסקו לעשן אז אל תגיד לי שזה לא יעזור, עכשיו אני כעיקרון רציתי יותר לדעת מה הן סכנות העישון וכתוצאה מהידע שלי לגרום לאותו בן-אדם להפסיק לעשן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים