עבור לתוכן

סתם מעניין אותי, מה הם ניזקי העישון? (פירוט)

Featured Replies

פורסם

אני מכיר מלא ילדים שמעשנים, רוב החברים שלי והמחזור שלי (י') מעשנים ויש כאלה שאפילו מכיתה ה'. מה אני אגיד לכם, חוץ מאחד שעבר התקפת ניקוטין (בכלל ילד מ-ט') לאף אחד לא נגרם נזק לדעתי משרד הבריאות מנפח הכל יותר ממה שזה.

אבא שלי שמעשן כבר עשרים וחמש (אקסטרה לייט אגב), לפני איזה חודשיים התחיל להשתעל בצורה מדאיגה אז הוא הפחית את הכמות של הסיגריות והשיעול הפסיק.

לדעתי זה סתם חרא לעשן כי קודם כל המחקרים קובעים שזה מזיק לבריאות אבל מה אני אגיד לכם אחרי שאנשים עובדים קשה כמה שעות אני מבין אותם שהם צריכים להרגע עם סיגריה. אבל הכסף, הכסף.......זה פשוט בזבוז עצום לשווא. אבא שלי בזבז על סיגריות עשרות אם לא מאות אלפי שקלים.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד שלמד ביולוגיה, לכן אני לא אגע אף פעם בסיגריות, פשוט כי אני יודע בדיוק מה זה עושה לריאות חוץ מסרטן...

הריאות מורכבות מנאדיות, אלה הם קבוצת תאים שתפקידם להעביר חמצן לתאים דרך האוויר שאתם נושמים, העישון גורם להצטברות

חומרים מסוכנים המגיעים מהסיגריה לתוך הנאדיות ובכך הריאות הופכות להיות פחות יעילות ממקודם ופחות חמצן עובר לתאים ובכך

זה משפיע על כל הגוף.

בנוסף זה גורם להעלמותם של הזיפים בקנה הנשימה ובאף, ולכן יש את השיעול, כי פשוט אין סינון של האוויר וכל הלכלוך שאמור לצאת דרך האף

בעזרת הזיפים והשערות לא יוצא, והשיעול הוא זה שמוציא הכל...

בקיצר, עזבו אתכם מסיגריות...

פורסם

^^^^^^

לכן סיגריות גם גורמות לירידה בכושר גופני, ככה שמי שמעשן צריך לקחת את זה בחשבון...

אולי כדאיי לעשות סקר באתר מי מעשן....... נראה לי ש90% מהצופים שהייתי בהם היו מעשנים.....

פורסם
  • מחבר

כלום

תן לו למות בדרך שלו.

בתלכס זה נראה מגעיל גם כאשר הריאות בריאות :lol:

take zippo8

סיגריות זה איכסה!

פאק?!

אולי מספיק עם הספאם? ממש גועל, אתם הורסים לי את הת'רד בשביל מה?!

ו-Nokturnal_Mortum-אתה הבנאדם הכי ספאמר שראיתי פה?! מספיק כבר!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :pissed:

ועכשיו לדיון עצמו- אנשים, אני לא רוצה עצה בקשר למה לעשות בשביל לגרום לאותו בן אדם להפסיק לעשן אלה אני רוצה רק פירוט לגבי ניזקי העישון, תודה!

זה מה שאני רוצה:

בתור אחד שלמד ביולוגיה, לכן אני לא אגע אף פעם בסיגריות, פשוט כי אני יודע בדיוק מה זה עושה לריאות חוץ מסרטן...

הריאות מורכבות מנאדיות, אלה הם קבוצת תאים שתפקידם להעביר חמצן לתאים דרך האוויר שאתם נושמים, העישון גורם להצטברות

חומרים מסוכנים המגיעים מהסיגריה לתוך הנאדיות ובכך הריאות הופכות להיות פחות יעילות ממקודם ופחות חמצן עובר לתאים ובכך

זה משפיע על כל הגוף.

בנוסף זה גורם להעלמותם של הזיפים בקנה הנשימה ובאף, ולכן יש את השיעול, כי פשוט אין סינון של האוויר וכל הלכלוך שאמור לצאת דרך האף

בעזרת הזיפים והשערות לא יוצא, והשיעול הוא זה שמוציא הכל...

בקיצר, עזבו אתכם מסיגריות...

פורסם

הייתה לי פעילות במסגרת שיעורי כימיה באוניברסיטה לגבי הנזקים של עישון.

אז הלכנו לאוניברסיטה העברית בירושלים והראו לנו ריאות של חזיר "שעישן פסיבית" לעומת ריאות של חזיר שלא ראה סיגריות בחיים שלו.

אז ככה - הריאות של החזיר היו שחורות לגמרי, קטנטת, מלאות בחורים ומסורטנות לאללה! לעומת זאת הריאות של החזיר שלא עישן היו גדולות, בצבע טבעי ובריאות לגמרי.

ולגבי ההבדלים בין נרגילה לבין עישון - שניהם מזיקים בותה מידה, ונרגילה יכולה להזיק אף יותר מכיוון שרוב ה"טעמים" שיש בארץ מיובאים בצורה לא רשמית ממצרים, ואין לכם ולמשרד הבריאות מושג מה המצרים סמים בנרגילה שלכם.

פורסם

האין לכם ולמשרד הבריאות מושג מה המצרים סמים בנרגילה שלכם.

חחחח אהבתי,

וכן הנרגילה מזיקה בדיוק אותו דבר, רק הבעיה שמורידים ראש הרבה יותר מהר מקופסאת סיגריות, וראש שקול בערך לקופסא.

אבל אם זה פעם -ב- עם החברה זה לא נורא, לי למשל יוצא לעשן נרגילה אולי 5 פעמים בשנה, לפעמים קצת יותר, ואז זה לפחות ראש שלם.

פורסם

חחח

ראש בשנה לא הייתי טורח להזכיר את זה אפילו.

שמע בתחלס סיגריות הורסות לך תיכולת המינית.

אומרים שזה מקטין ת"אונות",ואומרים שקיצר לא עומד לך.

חוץ מהסרטן וזה...

פורסם

הסיגריות גורמות לבן אדם לאבד את חוש התאבון (אני לדוגמה)

לא טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לעשן אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא סיגריות

לא נרגילה

לא ג'ויינטים (אולי לפעמים)

ובטח ובטח שלא משהו שלא מכירים!

לבריאות...

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה אני רוצה רשימה מפורטת של ניזקי העישון, כתבה או משהו ולא שטויות כמו נרגילה עכשיו.

אם אפשר אז יהיה מצויין להפנות אותי למחקרים, כתבות וגם אם אתם תפרטו לי כרשימה או משהו את ניזקי העישון ולא את ההבדל בין סיגריות לנרגילה.

עד עכשיו קיבלתי בערל 3 תגובות שרציתי מתוך 3 עמודים, בבקשה אנשים תיהיו רצניים ולא סתם תרשמו "לא לעשןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!", לא שאני לא מכבד את הדעה שלכם כי אני כן אבל זה לא מה שביקשתי שתספקו.

תודה :)

פורסם

1. סרטן.

2. חוסר תיאבון.

3. סרטן.

4. אימפוטנציה (לא עומד לך :().

5. סרטן.

6. כושר גופני חלש (אתה נהיה פדלאה שלא להאמין)

7. סרטן.

8. זיהומים בגרון (לחה ודברים כאלה אתה קם כל בוקר ומוציא רבע שעה על זה שאתה דופק סמוחטות ירוקות עם צהוב בקיור ג'יחרי אחושרמוטה)

זה נראה לי מספיק סיבות.

ואתה לא צריך מחקרים בשביל לדעת שזה נכון.

לעשן נרגילה עם חברים זה עוד מילא, אבל סיגריות בשביל מה, מה זה נותן ?

קיצר סיגריות זה ג'יחרי, שיזל מיי דיזל.

פורסם
  • מחבר

^^^ תודה רבה! :-*

סוף סוף מישהו שמבין מה אני רוצה....

תודה רבה רבה! :D

פורסם

אם כבר אתם מעשנים משהו, תעשנו משהו שיועיל לכם.

(אני לא בא במטרה לשדל...)

"מריחואנה אינה יוצרת תלות פיזית, והגוף לא יכול להתמכר אליה."

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=136325&sid=16

:cool2:

פורסם

יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי.

תודה מראש slim_shady. :)

עזוב ת'בנאדם בשקט.. אני אישית שונא :pissed: כשמנסים להסביר שזה לא טוב ועוד הרבה דברים שפשוט לא אכפת לי !!

תחשוב לבד, בנאדם קונה, קופסא על חצי קופסא יש לו אזהרה מעפנה אז הוא כנראה מודע לנזקים ובכל זאת מעשן ?

אם כבר אתם מעשנים משהו, תעשנו משהו שיועיל לכם.

(אני לא בא במטרה לשדל...)

"מריחואנה אינה יוצרת תלות פיזית, והגוף לא יכול להתמכר אליה."

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=136325&sid=16

:cool2:

תומך :xyxthumbs:

פורסם

עזוב ת'בנאדם בשקט.. אני אישית שונא :pissed: כשמנסים להסביר שזה לא טוב ועוד הרבה דברים שפשוט לא אכפת לי !!

תחשוב לבד, בנאדם קונה, קופסא על חצי קופסא יש לו אזהרה מעפנה אז הוא כנראה מודע לנזקים ובכל זאת מעשן ?

תומך :xyxthumbs:

בדיוק בגלל יחס כזה אנשים מתים ועדיין משתמשים בסיגריות.

האזהרה הזאת לא מעפנה, האזהרה הזאת מנסה למנוע ממך לדפוק לעצמך את הגוף ולמות בגיל צעיר. אבל לך כנראה לא איכפת למות בגיל צעיר יחסית ולדפוק לעצמך את הגוף. אז בסדר, תעשה מה שבא לך, אבל כדאי לך להקשיב באמת הפעם הבאה לאנשים שמנסים לגרום לך להפסיק לעשן, כי זה רק בשבילך!

אתה עבד של חברות הסיגריות, אתה לא יכול להמשיך לחיות בלי הסיגריות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים