עבור לתוכן

צריך עזרה בהרכבת לדים...

Featured Replies

פורסם

יש לי 3 לדים אדומים עכשיו איך אני מחבר אותם למחשב יותר נכון לספק כוח ושהם ידלקו עם המחשב

בבקשה הסבר מפורט כי אני חדש בעסק הזה

ראיתי תמדריך שיש פה והוא פשוט לא מסביר איך לחבר את זה למחשב........ואני גם מחפש דרך יותר פשוטה.

פורסם

תחבר את הלדים במקביל

ושהאלמנט והלדים עם הנגדים מוכנים לחבר למולקס ל 12 וולט

פורסם
את קצוות הכבלים שנותרו נלחים למחבר מולקס - את הכבל השחור לאחד הכבלים השחורים במולקס ואת הכבל האדום שלנו נלחים לצהוב (אם בחרנו ב-12V כמו שאני עשיתי), או לאדום (אם בחרנו ב-5V). אני אישית בחרתי ב-12V על מנת שאוכל לשלוט ברמת תאורת המארז ע"י הריאובוקס, יתרון נוסף שיש לתאורת לדים על תאורת פלורוסנט/קתודה וכד'.

אתה יודע מה זה מולקס? מולקס זה כבל היוצא מהספק ומספק 5V בכבל האדום, ו15V בכבל הצהוב, שני השחורים הם אדמה.

PCPC-Turbo-Cool-510-Express-molex.jpg

פורסם
  • מחבר

לא מצליח לי........לקחתי מהמולקס את שני החוטים האדומים וחברתי ללדים ופתאום גיליתי שאחד האדומים מחובר לכונן דיסקטים אז ניסיתי בכל מקרה ולא הצליח לי.......שחיברתי את הלדים לסוללת 9 V  הלדים נדלקו! חיברתי את הלדים ככה:

לקחתי תפלוס של הלד הראשון חיברתי למינוס של השני תפלוס של השני חיברתי לנגד והוצאתי חוט?(אדום) חיברתי חוט למינוס של הלד הראשון ואז את שתיהם חיברתי לשתי החוטים האדומים שהוצאתי מהמולקס

איפה הטעות/טעויות..?

אני אמור לחבר את החוט האדום ואת החוט השחור ביחד ואז לחבר אותם לאדום במולקס ולא לפתוח את שתי האדומים במולקס ולחבר כל אחד בנפרד?

פורסם

היו איזה 50 ת'ראדים על חיבור לדים ביום יומיים האחרונים :bash:

כמה וולט כל לד צורך?

פורסם

אולי תביא איזה תמונה ממה שהרככבת לא הבנתי כול כך....

שחיברת לדים עם נגדים תחבר את החוט של הפלוס ל12 וולא (צהוב)

וה מינוס ל שחור שלידו (אדמה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים