פורסם 2005 במאי 320 שנים אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת:קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.)ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה...שוקרןניר
פורסם 2005 במאי 320 שנים לא מסוכן אבל גם לא ממש מעניין יראו חלק מהדיסק מסתובב, לי יש כזה חור אם אתה רוצה רעיון תראה בגלריה באלבום שלי
פורסם 2005 במאי 320 שנים בחלק מהסידרומים אפשר לעשות חלון שלם, אבל בחלק לא, תראה למה אני מתכוון (בפסח התחלתי לעשות חלון ומאז לא מצאתי זמן להמשיך אותו..)כפי שאתה רואה יש באמצע םלסטיק שחור שמייצב את הדיסק של יעוף בתוך הכונן.. הדבר הזה הכרחי![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 320 שנים במה השתמשתם לכסות את החלון? פרספקס ניראה לי עבה מידי, שקף אולי???יאפ, שקף..זה ממש זול.. חצי שקל לשקף בערך..ויש גם צבעים שונים...
פורסם 2005 במאי 320 שנים יאפ, שקף..זה ממש זול.. חצי שקל לשקף בערך..ויש גם צבעים שונים...שקף זה חומר עמיד בכלל?...לא נראה לי שזה יכול לעמוד בחום..כי אם רואים איזה סרט מדיסק או משו אז הכונן נהיה ממש חם...השקף יכול לעמוד בחום?
פורסם 2005 במאי 320 שנים בעיקרון זה לא עמיד כל כך.., אבל במקרה של חום, אז גם פרספקס 2 מ"מ יתחיל להנמס.., וחוץ מזה, זה לא מעבד שמגיע לטמפרטורה של 40-50 מעלות..זה בערך בטמפרטורת החדר..
פורסם 2005 במאי 320 שנים חחחח איזה הגזמה ממש חם הוא יכול להיות חמים לא יותר מזה, פרספרקס לעומתו יכול לשאת יותר חום...
פורסם 2005 במאי 320 שנים מי שעבד פעם עם מקרן שקופיות רציני יודע ששקפים עומדים בטמפ' די גבוהות,המקרן עם הנורה שלו "זורק" על השקף הרבה חום...אתה יכול להשתמש גם בעטיפה של דיסק רגיל, אמור לתפוס יפה מאוד.כך או כך אם אתה לא עושה את המוד בכונן האופטי הגבוהה ויותר ובתנאי שיש חלון מעליו לא נראה לי שיראו את זה.
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר בצעתי את המוד, והלך מציין!!מי שרוצה תמונות ופירוט על העבודה יש בתרד של הפרוייקט שלי:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=119737.10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.