עבור לתוכן

בעיית בשרשרת לדים

Featured Replies

פורסם

עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר...

מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...

פורסם

איזה לדים? איזה מתח המטען מספק?

תמונה יכול להיות נחמד...

תן לנו קצת יותר פרטים

פורסם
  • מחבר

איזה לדים? איזה מתח המטען מספק?

תמונה יכול להיות נחמד...

תן לנו קצת יותר פרטים

לצערי תמונה אני לא יכול לתת. הלדים אני לא בטוח מהם(עקרונית ביקשתי הכי חזק שיש)אבל אם אני לא טועה הם עובדים במתח 3.5V...

המטען עובד במתח 3.6V והשתמשתי בנגדי 8-10 אום(נדמה לי אני לא זוכר-כרגע אני לא בבית אני אבדוק כשאחזור). בכל מקרה עשיתי הכל לפי החישובים הנכונים ואפילו המוכר בכשיוף(למי שמכיר בירושלים) חישב לי את הנגדים הנכונים. אני פשוט מנסה להבין מה לא עשיתי בסדר...זה לא הגיוני...לשנייה הם פועלים במלוא העוצמה וכעבור כמה דקות הם מתים(לא מוות מהיר כזה של מתח לא מתאים-פשוט מהבהבים ומתים למרות שבדקתי אלף פעם את המגעים)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים