פורסם 2005 במאי 320 שנים למה לא להעלות בצורה נורמלית לפורום (imageshack.us וכו')?נראה נחמד מאוד בכל אופן, אבל החיתוכים לא כל כך ישרים/חלקים
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר נחמד, למה לא חיתוך יותר מסובך? יהיה הרבה יותר יפה, (ראה פרוייקט שלי)אחי פעם ראשונה שלי בקושי את זה הצלחתי.......את שלך עשית עם דרמל?כמה זמן לקח לך החיתוך?
פורסם 2005 במאי 320 שנים אהה אם כך אז יפה !כן עם דרמל, לא עבדתי רצוף אבל לקח 3 ימים חשוב לציין זאת היתה הפעם הראשונה שלי עם דרמל!
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר איך יצא לך כזה חלק....???יש לך את הדרמל אמיתי?באיזה דיסקית השתמשת? כי לקח לי 3 שעות לעשות את זה עם הדיסקיות הדקות שקיבלתי עם המולטיטול ונישברו לי 20 דיסקיות!
פורסם 2005 במאי 320 שנים יש לי את המולטיטול של וולף , ולא יודע צריך לעבוד לאט בזהירות ושהדיסקית תסתובב ממש ישר!
פורסם 2005 במאי 320 שנים יפה מאוד יצא לדעתיאבל אישית אני לא חובב של חלונות קטנים אם כבר חלון נחמד שיראו את הפנים ואז חריטה של זה ואז ביכלל פצצה (וגם אפשר לשלב מאוורר במרכז)
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר יש לי את המולטיטול של וולף , ולא יודע צריך לעבוד לאט בזהירות ושהדיסקית תסתובב ממש ישר! השתמשת בדיסקיות שמקבלים עם המולטיטול או שקנית דיסקיות חדשות יותר טובות?ועל איזה עוצמה אתה חותך? אני חתכתי על 3 או 4 כל הזמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.