פורסם 2005 במאי 2320 שנים הנה שלי, ד"א זאת תמונה שדוד שלי צילם בלטביה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מהשעמום במחלקה הפכתי כמה תמונות מהטיול בסין לרקעים - כרגע, נעשה שימוש בזה (כרגיל - לחיצה לוורסיה הגדולה) או כשזה נקי יותר יש תכנון להחלפת האייקונים ומיקומם + taskbar חדש (שאני עובד עליו on and off כבר איזה חודש) אבל זה יקרה כשיהיה לי יותר זמן מת...
פורסם 2005 במאי 2520 שנים יש לי שאלות:מה, לדעתכם התוכנה הטובה ביותר ל-שליטה באייקונים על הדסקטופ, הגדלתם וכו'?להחליף סקין לווינדוס?יצירת Dock כזה כמו אצל אפל?יצירת לוח שנה, שעון ומזג אוויר על הדסקטופ?יצירת מיני-נגן כזה על הדסקופ?החלפת האייקונים בכל הווינדוס ולא רק בדסקטופ?תודה מראש.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אוקיי... זה הדסק המעודכן שלי...הוא עדיין בתהליכי העיצוב, תתעלמו מהסקין המכוער והוולפייפר הלא מקורי, יש עוד ה-מ-ו-ן בדרך (כולל ה- widescreen החדש שלי - NEC 2405FPW!!!)ומצטער על האיכות, שמרתי דרך הצייר, כרגע אין לי פוטושופ.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אני בטוח שאם אני אגיד, אז יעיפו אותי מהפורום... חוץ מזה, זה היה רק בשביל התמונה, העפתי את זה ישר אח''כ.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לא, זה דווקא לא פורנו.אגב, בורטון, אל תתנהג כמו אידיוט, למה להחביא את זה ב- recycle bin? יותר פשוט יהיה דרך תת-תת תיקייה כלשהי, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.