פורסם 2005 בינואר 1020 שנים כל אנשי הסטיילים כאן- אתם משתמשים בתוכנה נפרדת לסטיילים האלה?או שיש לכם את הסטיילים בקובץ msstyles. שיכול לעבוד רגיל על וינדוס
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים זה שמעלה את כל הדברים בדביאנדארט-צריך להרשם שם או משהו כדי לחפש וולפייפרים?איתן
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים SYSTEM_X רקע שולט, הייתי מעלה את שלי שהוא מאוד יפה, הבעיה שאני לא יודע איך!!
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים תלחץ על ''אפשרויות נוספות'' משמאל לחלון שבו אתה כותב את התגובה... חחחח אני חדש יותר ממך פה
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים mine...זה לא המחשב של...LMFAOOOOOOOOO!! why in the name of god do you have that background?!
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אני משתמש רק בו מהיום שהוא יצא!!האמת כבר נמאס לי אני רוצה קצת שינוי אבל אני לא מתקין שום תוכנת SHELLאני מחפש כאלה כמו של המדיה סנטר שאפשר להכניס אותם ישירות לSHELL של הXP
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים ;D http://www.donkey.co.il/Wallpapers/Default.aspx- אתר נחמד עם רקעים מדהימים, מחייב הרשמה להורדת התמונות.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים זה שמעלה את כל הדברים בדביאנדארט-צריך להרשם שם או משהו כדי לחפש וולפייפרים? איתן לא שזכור לי אבל למה לא פשוט להרשם? ועוד דסק יותר ישן, אבל עדיין נותן בראש Black & White (not work safe!) click for large
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.