פורסם 2005 במרץ 420 שנים Ghost Orchid (some skin inside) click for full ^^ איך אני רואה את התמונה? כל הזמן אני רואה שרשום CLICK FOR FULL אבל אין לי מושג איפה ללחוץ... אין לי שום תמונה...
פורסם 2005 במרץ 420 שנים באיזו תקיה אני שם את שני הסמלים שסימנתי ??? העיצוב לקוח מהאתר הזה: http://browse.deviantart.com/skins/windows/visualstyle/
פורסם 2005 במרץ 620 שנים Thats my new desktop, i animated the icons aswell but you can't see that can you [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 620 שנים Thats my new desktop, i animated the icons aswell but you can't see them can you WOW, nice1 MAN...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים טוב מישהו פה הביא תמונה ממש יפה אז שמתי אותה בדסק והחלפתי theme אז הנה החדש : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 720 שנים חחח פאי מתאים את המוסיקה שלו לשולחן עבודה שלו, אחלה שיר ודסקטופ מדהים! את זה באמת אהבתי!
פורסם 2005 במרץ 720 שנים Thats my new desktop, i animated the icons aswell but you can't see that can you אחד המשעשעים שראיתי ;D השילוב... מעניין
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים טוב שלום אנשים אני נישלחתי על ידי יחידה סודית במיוחד להקפיץ את רעיון הצגת שולחנות העבודה שלנו כי זה חשוב ביותר ואני יתחיל עם אחד שלי ומקווה להמשך רב (כמו חתימות על האצומה נגד קלינגר אני נגד זה) אז תרביצו בשולחנות כי יש לנו תזכות לעשות את זהמכונית יכולה לשגע אותי יותר מבחורה במיוחד כמו זאתמכבי תל אביב שלנו היא אימפריה שתחזור לעצמה היא עוד תשוב אנחנו עוד ניתן לביתר 7 בראש וגם לראשון 10[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.