פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מה זה? אחד הלא מושקעים שראיתי! בעצם לא מושקע בכלל! איפה ה- ICONS? איפה ה- VS? משהו?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים Heartwork(some blood inside)תגיד לי אתה בסדר?מה זה כל הדברים המזוויעים האלה?יש לך איזה הפרעה? ההורים לך לא נתנו לך מספיק אהבה שהיית קטן?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לכל העולם היה את הרקע הזה 10 פעמים דוגרי... אבל סולחים לו בגלל החתימה ;D
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים שמעתי שיש איזה קובץ או משהו כזה ששמים בווידוס או מתקינים ואז אפשר לשים shells בלי תוכנה .. אם מישהו מכיר יכול להביא לי לינק?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=88145.20התגובה של Jogogold
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים יו תודה !! עריכה: שיט לא עובד לי ... עשיתי בדיוק מה שהוא אמר וניסיתי כמה פעמים וזה רק משנה את הוולפייפר ואת הסקין לרגיל של xp ההוא שדומה ל98. אין לי מושג מה לעשות כדי שזה יעבוד.. למישהו יש רעיון?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים יו תודה !! עריכה: שיט לא עובד לי ... עשיתי בדיוק מה שהוא אמר וניסיתי כמה פעמים וזה רק משנה את הוולפייפר ואת הסקין לרגיל של xp ההוא שדומה ל98. אין לי מושג מה לעשות כדי שזה יעבוד.. למישהו יש רעיון? אצלי זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.