פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אז מישהו יודע איך עושים שולחן עבודה כמו שהבאתימה הערכת נושא, מה התמונה אייקונים וכו'..
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים חחחחחחחחחח אתה חיי בעברלשנות פונט זה קל פשוט Desktop ואז Fonts וזהוזה ubuntu linux וזה ממש פשוט אפילו הדבר שנותן לי דברים שקופים זה קל להתקין(חוץ מזה זה נותן לי צללים מאחורי החלונות)התמונה של השועל:http://www.cs.biu.ac.il/~israels/art/firefox.pngד"א היה לי פעם שולחן הרבה יותר יפה עם kde אבל gnome הרבה יותר נוחה
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים ד"א היה לי פעם שולחן הרבה יותר יפה עם kde אבל gnome הרבה יותר נוחהלא בעבר, אבל לא משנה... בכל מקרה, אם לא ניסית, אני ממליץ בחום על XFCE4 זה הרבה יותר נוח (בשבילי לפחות) מה GNOME.. (זה גם משתמש ב GTK)
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים גם נחמד אבל אני ישאר עם gnome או עם kde(אני כרגע עושה כמה ניסוים עליו נראה אם אני יגיע לעיצוב טוב ונחליט)
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים הנה משהו שמשתמשי ווינדוס יקבלו רק ב2007(וזה אם בכלל יצא לונגהורן):ו3.141592654 זה מאק או ווינדוס?(אם זה ווינדוס,איזה תוכנות אלו?)עריכה:ראיתי שיש DRIVE C וD אז זה ווינדוס אבל איך עשיתה את זה?יש לך את הרקע הזה? איך עשית?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה לינוקס לא ווינדוסהנה תמונה של kde שעשיתי עכשיו:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים ו3.141592654 זה מאק או ווינדוס?ווינדוס כמובן. את לינוקס אני מספיק סובל באוניברסיטה
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים הנה שלי... סוף סוף יש לי רקע שאני מרוצה ממנו... ותתעלמו מהעובדה שאין עברית בשורת המשימות, פשוט לא החלפתי את הפונט... וכן זה ASTON...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.