פורסם 2005 בינואר 2320 שנים הרזולוציה של הרקע יותר טובה מהרקע הרגיל של XP, כי הוא ממש צולע!(חייכן שעושה בוז).
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים באמת רקע יפה אני אוהב את כל הרקעים בסגנון של הXP, יש גם את הרקע הירוק עם הכתום שאני ממש אוהב (אבל הוא לא באיכות משהו ).
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני היחיד שמשתמש ב-webshots ונהנה מתמונה חדשה כל שעה?...(ד"א, אם תרצו דוגמיות תגידו, פשוט יש לי רשימה [as i said, מתחלף כל שעה] ואין לי כח להעלות את הכל...)
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני היחיד שמשתמש ב-webshots ונהנה מתמונה חדשה כל שעה?...(ד"א, אם תרצו דוגמיות תגידו, פשוט יש לי רשימה [as i said, מתחלף כל שעה] ואין לי כח להעלות את הכל...)היתי משתמש בזה לפני 5 שנים, אולי זה השתפר מאז אבל אני זוכר שהתמונות שם היו משעממות רצח (גורים של כלבים ותמונות של הרים...)
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים etb יש לך אייפוד?(או שאתה סתם משתמש ב ITUNES)איתןITUNES תוכנה מעולה.. למי שיש יותר מ 10 שירים, היא מעולה בארגון שירים לעומת WINAMP וכו'...
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים כן.. אבל לא משהו רציני.. יש שם כמה תחנות.. אני בכל מקרה לא משתמש באוצפיה הזו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.