פורסם 2005 במאי 220 שנים הלוח אני יודע שאחלה לוח וכל זהאבל בקשר למעבד אני לא בטוח ביכלל כי גם ככה הוא עובד על 166Mhzהזכרונות גם נראה לי לא יחזיקו בגרוש ADATA רגילים ביותר...מה אתם אומרים שווה לנסות או להשאיר את זה למערכת הבאה (זה רק הHTPC שלי ותאמת שממש ממש משעמם לי)
פורסם 2005 במאי 220 שנים לדעתי, השילוש הכי משתלם, שכן יעילותו 64Bit עדיין לא הוכחה, ובינתיים שומעים רק על חוסר תאימיות בדרייברים ובתוכנות.השאלה, מה המטרות/השימושים העיקריים שלך במחשב?
פורסם 2005 במאי 320 שנים הלוח אני יודע שאחלה לוח וכל זהאבל בקשר למעבד אני לא בטוח ביכלל כי גם ככה הוא עובד על 166Mhzהזכרונות גם נראה לי לא יחזיקו בגרוש ADATA רגילים ביותר...מה אתם אומרים שווה לנסות או להשאיר את זה למערכת הבאה (זה רק הHTPC שלי ותאמת שממש ממש משעמם לי)הADATA הפשוט מגיע ל500MHZ בלי בעיותותוכל לשפר טוב מאודהסמפרונים טובים מאוד לOC
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר וואלה??ואני חשבתי שהם גרועים כי הם מתחילים מFSB יחסית גבוהתודה ננסה באמתאבל אם אפשר עוד תגובות!!
פורסם 2005 במאי 320 שנים הADATA הפשוט מגיע ל500MHZ בלי בעיותותוכל לשפר טוב מאודהסמפרונים טובים מאוד לOCממתי בידיוק?
פורסם 2005 במאי 320 שנים ממתי בידיוק?עשו על הזיכרונות האלה כאן ביקורת!הינה תהנוhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem32003.php
פורסם 2005 במאי 320 שנים ליבה מעולה שלא מתחממת כמו הבראטונים ולא טובה כמותם ב-OC. בסה"כ מעבד 32Bit זול שמספק את הסחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.