פורסם 2005 במאי 320 שנים californiaולכל אלה אלו שעדיין תקועים עם ה light וה darkness כדאי שתחזרו כבר עכשיו לשלב 4 כי אתם בדרך ל dead end אחרי שלך 10כתבתי קליפורניה ולא הצליח לי,כנראה כתבתי עם ph...
פורסם 2005 במאי 320 שנים כתבתי קליפורניה ולא הצליח לי, כנראה כתבתי עם ph... :lol: :lol: אומרים לך עם F אז אתה רושם PH??? נו מזה שלב 5??
פורסם 2005 במאי 320 שנים לא,פשוט מצאתי את זה בגוגל עם ph.של חמש זה ממוריס משפט של בנימין פרנקליןhttp://www.simplecodeworks.com/mazito/memories/עריכה:מה ההמשך בשלב שש?ניסיתי בסוף לעשות גם בקפיצה של 4 וגם של 2 ולא הצליח לי.
פורסם 2005 במאי 320 שנים ההפך מ LIGHT זה STRONG וההפך מDARK זה BRGHIT (או איך שלא כותבים את זה, אני אבדוק את זה בתפריט של המסך אבל אין לי כוח להגיע לכפתור שלו).Light זה אור, Lite זה חלש או קל.
פורסם 2005 במאי 320 שנים התשובה היא 907 (מספרים ראשוניים) אבל בשלב 10 אתם תגיעו לDEAD END. תחזרו חזרה לשלב 4נ.ב.למה המספר של ההודעות שלי לא משתנה? הוא נשאר כבר כמה תגובות על 127?
פורסם 2005 במאי 320 שנים נ.ב.למה המספר של ההודעות שלי לא משתנה? הוא נשאר כבר כמה תגובות על 127?מונה ההודעות לא נכלל בפורומים off topic , כגון כללי.
פורסם 2005 במאי 320 שנים הבנתי, תודה.מה לגבי NOONSUNDAY?עריכה: מצטער על ההקפצה לרגע נתקע המחשב ולחצתי פעמיים
פורסם 2005 במאי 320 שנים אם ממשיכים בלוגיקה של השלב הקודם אז זהsundayafternoonובאמת כדאי שתנסו לפתור את זה לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.