פורסם 2005 במאי 220 שנים אולי זה ישמע דבילי, אבל לייט באנגלית זה גם ללא שומן, דיאטטי, אולי זה זה ?מישהו יודע מה ההפך של זה באנגלית ?
פורסם 2005 במאי 220 שנים מסך 9 מופיעה לי מפה של אלסקה ואני רושם Alaska וזה לא עובד לי.למישהו יש מודש מה צריך לרשום??
פורסם 2005 במאי 320 שנים תדגיש את השורה שמתחת לתמונה ותבין מה אתה צריך לעשותאני רשמתי Heavy וזה עבד אני לא מבין למה אתם מסתבכים :\ הגעת לשלב 11? (Dead end זה לא שלב)
פורסם 2005 במאי 320 שנים כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו שלב.. יש שלב אחר שיש בו שאלה על Light ואז צריך לרשום Heavy וזה עובד.. וד"א בשלב עם האלסקה השאלה היא מהי הCapitol של אלסקה והתשובה של זה Juneau רק שזה לא רוצה לעבוד למישהו יש מושג ?
פורסם 2005 במאי 320 שנים תאיר את האזור מתחת, ותבין מה השאלה תגידו, מה ההיפך של Light? ניסיתי כבר שתי אפשרויות והגעתי למבוי סתום (עמוד שמבשר לי שהגעתי למבוי סתום) תנסה thgil
פורסם 2005 במאי 320 שנים אתם צריכים לחזור לשלב 4 ושימו לב שהספרה הראשונה בתרגיל לא נראית (אם מסמנים את כל התרגיל עם העכבר ניתן לראות אותה)
פורסם 2005 במאי 320 שנים גם אני לא.....עריכה: אולי צריך לחלק WEAR בLONG. מה סכום הספרות של W,E,A,R ושל LONG?עריכה: לא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.