פורסם 2005 במאי 720 שנים לכל מי שתקוע בשלב 21: לחזור חזרה לשלב 14, להסתכל שוב על הניירות עם המספרים, הנייר של האיקס מסובב!עכשיו לחשב מחדש בשלב 16, זה יוצא 10439!
פורסם 2005 במאי 720 שנים בעע, איזה משחק חולני !!! :bash: :s07: זה לא נגמר, מה שכן אם חושבים על זה אז רואים שהם שמו מספרים שהם הפיכים, ואת ה 1 הם פשוט שמו קו, לא כמו ה אחד הזה: 1 ארר, זה הולך להיות לילה ארוך, וסתם הורדתי את עליזה בארץ הפלאות ?!?
פורסם 2005 במאי 720 שנים טוב לא חשוב כבר עברתיהגעתי ל21היו דווקא די קליםאהבתי את החידה עם הנשיאים לא קשה בכלל אבל אהבתי
פורסם 2005 במאי 720 שנים טוב לא חשוב כבר עברתי הגעתי ל21 היו דווקא די קלים אהבתי את החידה עם הנשיאים לא קשה בכלל אבל אהבתי אתה מוכן לתת לי רמז? :
פורסם 2005 במאי 820 שנים אנשים לגלות את התשובה זה לא יהיה פייר אבל תסתכלו בשטרות של דולרים אני חשבתי בהתחלה שהם מסודרים לפי סדר מסוים אז חיפשתי רשימה של כל הנשיאים והתחלתי לחפש קשר בין סדר הופעתם אבל אז שמתי לב שכולם מופיעים על שטרות ה US$ כולם חוץ מאחד........ דרך אגב מישהו עבר את 21 תנו רמזים
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני גם תקוע שם משהו על הפנים זה יכול להיות חצ'קון ZIT אבל אז אין לי מושג מה יהיה מקום חם שנגמר ב Z אם מישהו יודע שישים רמזים
פורסם 2005 במאי 920 שנים משהו על הפנים זה יכול להיות חצ'קון ZIT אבל אז אין לי מושג מה יהיה מקום חם שנגמר ב Z יכול להיות גם lip ו-eye :
פורסם 2005 במאי 1020 שנים חשבתי על זה אבל הם אמרו "משהו על הפנים" ו בשלישי הם אמרו "חלק בגוף שלך"ודרך אגב חלק זה גם היה יכול להיות EAR אבל לפי דעתי זה לא איבר זה "משהו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.