פורסם 2002 ביולי 1523 שנים האלן אנשים.. אני אל בדיוק רוצה לצבוע את כל המארז אלה אני רוצה לעשות לו על הגג ציור של להבה..עכשיו אני לא רוצה אותה בצבע אחיד אלה של מעברים של צהוב לאדום..(אני מקווה שאתם מבינים למה כוונתי!)עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה מדויקית וחדה ביותר!יש לי כבר צורה עכשיו אני צריך רק לדעת איזה צבע\ספריי אני צריך לקנות בשביל זה??? מישהו יכול ללהמליץ לי בבקשה??ואיך אני עושה את המעברים בין צהוב לאדום??תודה!
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים המממ...זה יהיה מאוד קשה ודיי בילתי אפשרי עם ספריי...אתה צריך עם מכחול ולצייר את זה...
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר אתה חושב??אני דווקא חשבתי שאת הלהבות האילה עושים עם ספריי!טוב..תשמע אתה יכול לפרט איזה צבעים צריך וכו' ?
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים אני לא חושב, אני יודעאני צבעתי אתמול והיום את המחשב שלי ושל חבר שלי...אז אני יודעאתה גם תראה תמונות של זה מחרבכל מקרה, אתה צריך צבעי אקריליק ומכחולתיקח צבע צהוב, כתוב ואדוםוככה תצייר להבהבאותה הזדמנות, תקנה 2 פחיות של צבע שחור ותצבע את כל המארז שלך ועל זה תצייר את הלהבה כשזה יתייבש
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר המארז שלי גם ככה שחור.. ;D ;Dתגיד.. כמה עולים הצבעים האילה?? ואיך הם?? יאני כמו בעי שמן קשים כאילה? או כמו גואש...והאם הצבע יושב טוב על פלדה?? הוא לא יורד אחרי זה או משהו??
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים עולה איזה 9 שקל בקבוקון של זה...למרות שאמא שלי קנתה בצבע אדום ובצע בחורשהתברר בסוף שהאדום זה ורוד והשחור זה כסף...אז תיזהרכן, זה יושב טוב על זהוזה גם מתקשה מהר
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים אפשר עם ספריי, פשוט צובעים חצי מהמארז בצהוב, ומנקודת האמצע מתחילים שוב באדום, כאשר כל שכבה מתחילים קרוב יותר לקצה.זה יצור את האפקט.אגב לפני שאתה מתחיל, כדאי שתסתכל בתראד - דיאגרמות ומדבקות למארז . יש שם דיאגרמות לצביעה שאולי תוכל לעשות בהם שימוש
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר אז זהו שראיתי שם משהו שמוצא חן ביעניי ומשמה בא לי הרעיו של הציור!!!אז אם אני מצליח....... את המוד שאני מתכנן.. זה יוצא משהו קטלני ביותר!!!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.