פורסם 2002 ביולי 1523 שנים טוב אז ככה זה המוד הראשון שעשיתי אי פעם בחיים שלי אז לא לצחוק בבקשה גם ההיתי קצר בכסף אז אני יוסיף דברים בהמשך (אל דאגה אני יעדכן אותכם ) יאללה לתמונות (הועלו ל גאו סיטי ככה שאם אתם לא רואים אותם תנסו כל כמה זמן יש להם שרת מסריח) דרך אגב הגלריה לא פועלת לי , אז אם אחד האחראים רוצה הוא יכול להעלות אותם לשם :] -EDIT- את התמונות ניתן למצא פה click here to see the ownge ;] הועלו לשרת חדש בטריפוד מקווה שיחזיק :-\ -EDIT- איך יצא ? ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר סמאק עם גאו סיטי לא שווים גרוש תחכו יותר מאוחר יהיה אפשר : \ או עם אפשר להעלות אותם לשרת של WHZONE זה יהיה טוב :
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר גם כן נענע כל פעם יש להם תרוץ אחר למה השם משתמש שלי לא טוב !@@!# וגם יש להם הגבלה ל 5 מגה בזיפ התמונות תופסות 8 : \
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים לא (>RiP<)Nastradamus למי שמשחק CS זה צריך להגיד לו משהוא ;Dאני משחק הרבה ולא זכור לי שראיתי אותך ???יש לך איי סי קיו או משהו ?ד"א, מה עם התמונות ? שים בנענע.
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר אההההההההההההההההה סוף סוף העלתי לטריפוד let the ownge begin יש לי איסיקיו אבל אני לא זוכר אותואולי תמכיר אותי בניק SuperManתוכל למצא אותי במירק ב Qnet#RiP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.