פורסם 2002 ביולי 1623 שנים הם עוברים למרכז , השאלה היא איפה במרכז . לפי מה ששמעתי לפני איזה ככה , יחסית הרבה ככה , הם רצו לפלוש לרמת גן . נחיה ונראה , בטח ביום ראשון הזה כבר נדע לאן הם עברו .
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים הם עוברים למרכז , השאלה היא איפה במרכז . לפי מה ששמעתי לפני איזה ככה , יחסית הרבה ככה , הם רצו לפלוש לרמת גן . נחיה ונראה , בטח ביום ראשון הזה כבר נדע לאן הם עברו .רע!!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים "הפלישה לר"ג" בקרוב בקולנוע (?)חחחחחחחואז כולנו באמת נהיה בסרטוכמובן כמו כל סרט גרוע חייב לבוא סרט המשך יותר גרוע כמו:***השלם את החסר***
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים למרכז ?!?! מעולה צעד חכם שלהם ככה יהיו להם פי 10 לקוחותולי זה יהיה קרוב ואני אחסוך הובלה ;D
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים למרכז ?!?! מעולה צעד חכם שלהם ככה יהיו להם פי 10 לקוחותולי זה יהיה קרוב ואני אחסוך הובלה ;Dאין לי כינוי בשבילך כבר.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים למרכז ?!?! מעולה צעד חכם שלהם ככה יהיו להם פי 10 לקוחות ולי זה יהיה קרוב ואני אחסוך הובלה ;D אין לי כינוי בשבילך כבר. אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו? לגיטימי שלקוח של חברה ישמח כאשר היא פותחת סניף ליד ביתו. זה *sigh* שאולי *sigh* אתה לא "מחבב" את האנשים/החנות זה כבר סיפור אחר, אבל עזוב ת'ילד.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אין לי כינוי בשבילך כבר. אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו? לגיטימי שלקוח של חברה ישמח כאשר היא פותחת סניף ליד ביתו. זה *sigh* שאולי *sigh* אתה לא "מחבב" את האנשים/החנות זה כבר סיפור אחר, אבל עזוב ת'ילד. לא במקום. stay out of it.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.