פורסם 2005 במאי 220 שנים כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל"מה יש?!
פורסם 2005 במאי 220 שנים בגללם ובגלך הרמה של הפורום יורדתכי 1)הכותרת שלך לא עומדת בחוקי הפורום2)אתה לא רושם את זה בפורום הנכון3)זה תארד "מאולץ"
פורסם 2005 במאי 220 שנים זה תרד "כללי"אז אם למישהו פה בא לדבר על מוזיקה שהוא אוהב ולשתף אחריםמה הבעיה שלך? ואתה עוד מתלונן על ספאם?כל התרדים שנפתחו דיברו על האהבות השונות של האנשים למוזיקה שלהם אני לא רואה שום פונאטה בתרד שלך , חוץ מזה שהוא ספאם מיותר!לנעול לפני שזה יפתח לעוד ספאם מיותר.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני יודע שזה פורום מחשבים והכל , אבל יש כאן אנשים בקטע של לבכות על דברים לא משמעותיים?
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני יודע שזה פורום מחשבים והכל, אבל יש פה אנשים עם שכל?כאילו, אתם חושבים קצת לפני שאתם לוחצים על הכפתור הקטן ששולח את התגובה שלכם?כל מה שאתם עושים זה עוד ספאם, ואחרי זה פותחים 20 דיונים ביום על הספאם שהשתלט על הפורוםאתם חבורת מטומטמים או שאתם סתם עושים את עצמכם?אתם שמים לב איזה התנהגות טיפשית אתם עושים?זה שאנשים פותחים דיונים עם כותרת דומה זה בסדר גמור, מטומטם קצת,אבל בסדר!הם סה"כ רוצים לדעת מי אוהב את אותו ז'אנר מוזיקה כמוהם, זה הכל!והדבר היחידי שהת'רד הדפוק הזה עושה זה עוד ספאם והוא צריך להינעלאם יש לכם קצת שכל ואתם שונאים ספאם (ואם יש לכם שכל אתם שונאים) אזאתם תפסיקו להגיב אחריי ותתנו לנושא הדפוק הזה לרדת
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני יודע שזה פורום מחשבים והכל , אבל יש כאן אנשים בקטע של לבכות על דברים לא משמעותיים?^^^What he said.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני יודע שזה פורום מחשבים והכל, אבל יש פה אנשים עם שכל?כאילו, אתם חושבים קצת לפני שאתם לוחצים על הכפתור הקטן ששולח את התגובה שלכם?כל מה שאתם עושים זה עוד ספאם, ואחרי זה פותחים 20 דיונים ביום על הספאם שהשתלט על הפורוםאתם חבורת מטומטמים או שאתם סתם עושים את עצמכם?אתם שמים לב איזה התנהגות טיפשית אתם עושים?זה שאנשים פותחים דיונים עם כותרת דומה זה בסדר גמור, מטומטם קצת,אבל בסדר!הם סה"כ רוצים לדעת מי אוהב את אותו ז'אנר מוזיקה כמוהם, זה הכל!והדבר היחידי שהת'רד הדפוק הזה עושה זה עוד ספאם והוא צריך להינעלאם יש לכם קצת שכל ואתם שונאים ספאם (ואם יש לכם שכל אתם שונאים) אזאתם תפסיקו להגיב אחריי ותתנו לנושא הדפוק הזה לרדת^^^What he said.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.