פורסם 2005 במאי 220 שנים אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת?ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?
פורסם 2005 במאי 220 שנים ברור שכרטיס מסך משפיע על הביצועים בHL וCS.. השאלה היא עד כמה.. ברור שהבדל בין ג'יפה 4 MX לבין הכרטיסים החזקים והיקרים בשוק יהיה הבדל עצום.אבל HL זה עדיין משחק ישן יחסית ולא צריך כרטיס מטורף כדי לשחק בו. איזה כרטיס מסך יש לך? כל עוד זה 9600P ומעלה לא נראה לי יהיה הבדל כל כך גדול בביצועים בין כרטיס לכרטיס (אלא אם אתה משחק גם CSS וזה כבר סיפור אחר לגמריי)
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר כן אחי אני מדבר על CSSאז ככה אני משחק אצל אמא שלי ויש לי MX440והאף פי אס נע בין 30-48ואצל אבא שלי שיש לי giga byte x850xt pci-eויש לי אותו אף פי אס........
פורסם 2005 במאי 220 שנים ואצל אבא שלך רואים פי שתיים יפה.. ג'יפה 4 MX לא מראה פיקסל שיידר ואין לו DIRECTX 9 והוא בחיים לא יריץ את המשחק עם פילטרים (לא נראה לי יש משחק שהוא כן יריץ עם פילטרים) והאיכות הכללית של הכרטיס הרבה יותר נמוכה. רוצה הרבה FPS עם הX850XT? תעיף את הפילטרים ותשחק קצת עם ההגדרות לאיכות מינימלית, יראו חרא אבל לא יפול מה100FPS בחיים..
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר תודה רבה אחי...אבל אני קצת מבואס כי חשבתי שהכרטיס מסוגל לסחוב יפה גם שאני משחק על הגדרות גבוהות ומה זה הגדרות נמוכות בלי אנטיאליזיג ועל רזולוציה נמוכה?
פורסם 2005 במאי 220 שנים המשחק מקרטע שאתה משחק על פילטרים גבוהים?זה לא אמור לקרות.. לי יש 6800 אולטרה (קצת פחות חזק משלך.. אבל בערך אותו דבר) ואני מריץ HL2 יפה מאוד על 1280X1024 עם AA על 8X-16XוHL2 רץ יותר טוב על ATI בכלל.. נראה לי משהו לא עובד נכון במחשב שלך.. מה שאר המפרט שלך?
פורסם 2005 במאי 220 שנים ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה? תריץ בפורום ואני בטוח שתמצא תשובה!
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר באמת סליחה שאני מקפיץ אבל אני צריך לדעת יש לי אינטרנט מצויין 2 מגהועשיתי מה שאמרתם לי עם הכרטיס מסך שמתי הכול על הגדרות רגילות ועדיין יש לי 70-80 FPSמשהוא בכרטיס מסך או במחשב שלי לא טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.