עבור לתוכן

מה עדיף מסך פלאזמה או LCD? מ36 אינץ ומעלה...

Featured Replies

פורסם

www.zap.co.il

נתתי לך שמות של דגמים ספציפיים, כל המידע שאתה מבקש במרחק כמה לחיצות על המקלדת.

• תגובות 52
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אהה.. אז כל מה שדיברת עליו היה 32"... מצחיק שפנסוניק שדיברת עליו שהוא 32 אינץ יכול לעלות 16500 ויש פנסוניק 36 אינץ באותו המחיר...

פורסם

השאלה באיזה איכות?

פורסם

עולם לא דיברתי על פנסוניק אלא על פיליפס וBENQ, וכמו שאמרתי אם תקרא שוב, LCD מעל 32" עולה בערך פי 3, גם אם מדובר על הפרש של 15% בגודל. אם אתה מתעקש על מעל 32" יש פלזמות, ואם תקרא שוב את כל מה שאמרתי בפעם השלישית, תבין שפלזמה זה חרא.

ושוב, יש פלזמות 42" בעשרת אלפים, ויש מסכי LCD בגודל 32" ב-17,000. הכל שאלה של איכות, וזה לא מצחיק בכלל. תאכלס אתה גם יכול לקנות מקרן ומסך וכמה וילונות שחורים ב-8,000. תעשה את השיקולים שלך בעצמך של איזה טכנולוגיה אתה מחפש, ותלמד את המונחים שנוגעים לטכנולוגיה הזאת כדי שנוכל לייעץ לך יותר בקלות ולעניין, ואז נוכל לעזור לך בצורה יותר אפקטיבית.

אני לא יודע מה איתך, אבל לדעתי שווה ללמוד בעצמך על שוק וטכנולוגיה של מוצר מסויים לפני שאתה קונה אותו, אולי לא כשמדובר בטוסטר משולשים ב-70 שקל, אבל במוצרי יוקרה כמו מסכי LCD ובהמשך הדרך מכוניות וכן הלאה אני חושב שזה צרכנות נכונה.

אם היית אומר לנו מה התקציב שלך ואיזה טכנולוגיה אתה רוצה, היית מקבל תשובה חד משמעית. אבל אין לך מושג מה אתה רוצה וזה די ברור שאתה לא מכיר את השוק או הטכנולוגיות לפי השאלות, אז מאוד קשה לי לעזור לך.

מישהו צריך לכתוב מדריך על מה לחפש במסך LCD עם מילון מונחים, זה יהפוך ת'רדים כאלה להרבה יותר קצרים.

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי לפילפס בטעות כתבתי פנסוניק... אולי אני כל כך בור לא מבדיל בין השניים...

קודם כל תיהיה בטוח שיחסית אני מבין פה דברים ואני לא שואל סתם שאולת אני פשוט רוצה להיות בטוח בכל הנושא כי לא חסר כתבות שאני קורא שהכותב לא יודע בעצמו מהחיים שלו ומדבר בכזה ביטחון שאתה יכול לחשוב שהוא איזה פרופסור..

ושוב אני מכיר כמה דגמים של LCD מעל 36 אינץ בחיר סביר שנחשבים לטובים לפחות מבחינת חנויות החשמל..

אנ בכוונה לא נותן מחיר כדי להבין את בשלות הטכנולוגיה נכון לעכשיו בלי קשר למחיר..ולראות אם באמת נכון לעכשיו הLCD טוב יותר מפלאזמה.. (בעוד כמה שנים אני בטוח שזה יהיה ככה)

כמו שאתה רואה בכותרת כתוב מ36 אינץ ומעלה מה שאומר שאני מתכוון לדעת על טלווזיות שהם מ36 אינץ ומעלה ואם תקרא אותה שוב בפעם השלישית אולי תבין את זה..

מקרן זה לא אופציה כי אני לא רואה כל היום טלוויזיה בחושך במיוחד כשהיא בסלון.

ומה בידיוק אני עושה אם לא סקר שוק והתעניינות?!

פורסם

http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=103657

הטלויזיה הזולה ביותר עולה 23 אלף שקל ל-37" כשאני דיברתי איתך על 12 אלף ל32".

וזה בלי לדבר על האיכות שלה. שאר הטלויזיות בגודל הזה עולות בסביבות ה-30 אלף++, כמעט פי שלוש ממה שדיברתי איתך עליו עד עכשיו.

אם זה נשמע לך הגיוני, חפש פסיכיאטר.

שוב, אם אתה מוכן להתפשר על איכות בררה בשביל גודל, קח פלזמה.

פורסם
  • מחבר

כל הטעות שלך נובעת מזה שאתה מסתמך רק על ZAP.

הייתי במספיק חנויות אלקטרוניקה שמוכרים 36" ב16000 ככה... ומבחינתי לפחות הגודל זה אחד הדברים הכי חשובים בטלויזיה...

פורסם

ואם תלך לפי עיקרון זה אתה צפוי לקבל פלזמה ענקית אבל באיכות חרא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים