פורסם 2005 במאי 220 שנים נכון ה LCD יותר טוב מהפלאזמה אבל לא עכשיו .. למה ? כי עכשיו עדיין ה LCD בשלים מאוד לא מזמן הם יצאו וזה מתאפיין בפיקסולים לא נורמלים בזמן קטע מהיר ועוד כמה ... הפלאזמה לעומת זאת כבר הרבה זמן בשוק ולכן אתה יכול לקנות פלאזמה שהאיכות שלה לפנים במחיר ממש זול .. לעומת ה LCD שיעלה לך פי 2 וזה ממש לא שווה את זה. תעשה את השיקולים שלך ידידי תכנס לחנות ותבדוק את שניהם אנערף , תתחדש בכל בחירה שלך
פורסם 2005 במאי 220 שנים אז מה הקטע של HDTV?HDTV == רזולוציה של 1080 פסי רוחב. -לעומת 500 פסי רוחב כיום(בשידור דיגיטלי-DVD וכדו') 200 פסי רוחב בשידור אנלוגי (VCR -קלטות ודאו)בקשר לטלויזיה LCD איכותי - ל-SHARP יש כיום את הטלויזיות LCD הכי אכותיות והם קיבלו ציונים גבוהים במבחני השוואה.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר מה בנוגע לlcd של פיליפס? מישהו יודע.. כי בחנויות אומרים שהיא הכי טובה...
פורסם 2005 במאי 220 שנים רק שתדע לפלזמה יש פיקסלים עגולים בעוד של-LCD יש פיקסלים מרובעים וכששמים עיגולים אחד ליד השני נוצר הרבה חלל שנקרא שטח מת...ככה שב LCD יש פחות שטחים מתים ובגלל זה יש לה איכות תמונה יותר טובהוהיא גם יותר טובה בגלל אורך החיים של הLCD שהוא יותר גדול מפלזמה!
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר אני גם קראתי את הקטע עם הפיקסלים העגולים בוואלה.. משום מה זה נראה לי שטויות... אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסלים וגם עגולים? נשמע לי מוזר.. אבל תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני גם קראתי את הקטע עם הפיקסלים העגולים בוואלה.. משום מה זה נראה לי שטויות... אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסלים וגם עגולים? נשמע לי מוזר.. אבל תקנו אותי אם אני טועה...זה כבר ירידה לפרטים שהם שטויות , אין שום אפשרות להבחין בפרטים האלה בעין תתרכז בהבדלים שהובאו בהתחלה , אלה הדברים היותר חשובים ומורגשיםאני הייתי קונה מסך פלאזמה , בחישוב כולל הפלאזמה נותן את התמורה הכי טובה
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסליםנכון היא עובדת בלי פיקסליםיושב שם מישהו מאחורה ומצייר כל פעם
פורסם 2005 במאי 220 שנים נכון היא עובדת בלי פיקסלים יושב שם מישהו מאחורה ומצייר כל פעם :lol: :lol: בחישוב כולל הפלאזמה נותן את התמורה הכי טובה להיפך טלויזית LCD זו השקעה טובה גם לטווח ארוך, פלזמה זה 'תחליף זול' ל-LCD או תחליף לטלויזיות בטכנולוגית מקרן אחורי.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר Burton מה הקשר? למה מצלמות אנלוגיות פועלות עם פיקסלים? לא כל תמונה שרואים היא עם פיקסלים.. אולי פלאזמה כן אני לא יודע.. אבל זה לא מחייב!
פורסם 2005 במאי 220 שנים גם בתמונות רגילות יש פיקסלים(כן זה כולל מצלמות אנלוגיות)פיקסל - יחידת מידע המתארת נקודה בתמונה. החלק הקטן ביותר של הקווים, התווים, והצורות שעל צג המחשב או בתמונה המודפסת. כל תמונה בנויה ממאות אלפי עד עשרות מיליוני נקודות קטנות, ונקודה זו היא יחידת תמונה.
פורסם 2005 במאי 220 שנים ^^נכון שכל תמונה מורכבת מפיקסלים, אבל מצלמה אנלוגית לא עובדת על פיקסלים ואני חושב שהוא התכיוון בהקשר החומרתי של המוצר לא לפלט.
פורסם 2005 במאי 220 שנים בטח עובדת על פיקסליםאמנם לא RGB אבל בהחלט נקודות שמקבלות את הצבע כתוצאה מחשיפה לאורעדיין לא הגיעו לתמונה פרקטלית
פורסם 2005 במאי 220 שנים אין לה חיישן שנמדד בפיקסלים, לכן גם ניתן להגדיל תמונות שצולמו בפילים ללא גריעה מהאיכות.(לא רואים את הפיקסלים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.