עבור לתוכן

מה עדיף מסך פלאזמה או LCD? מ36 אינץ ומעלה...

Featured Replies

פורסם

נכון ה LCD יותר טוב מהפלאזמה אבל לא עכשיו .. למה ? כי עכשיו עדיין ה LCD בשלים מאוד לא מזמן הם יצאו וזה מתאפיין בפיקסולים לא נורמלים בזמן קטע מהיר ועוד כמה ...

הפלאזמה לעומת זאת כבר הרבה זמן בשוק ולכן אתה יכול לקנות פלאזמה שהאיכות שלה לפנים במחיר ממש זול .. לעומת ה LCD שיעלה לך פי 2 וזה ממש לא שווה את זה.

תעשה את השיקולים שלך ידידי תכנס לחנות ותבדוק את שניהם אנערף , תתחדש בכל בחירה שלך :xyxthumbs:

• תגובות 52
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה הקטע של HDTV?

HDTV == רזולוציה של 1080 פסי רוחב. -לעומת 500 פסי רוחב כיום(בשידור דיגיטלי-DVD וכדו')

200 פסי רוחב בשידור אנלוגי (VCR -קלטות ודאו)

בקשר לטלויזיה LCD איכותי - ל-SHARP יש כיום את הטלויזיות LCD הכי אכותיות והם קיבלו ציונים גבוהים במבחני השוואה.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לlcd של פיליפס? מישהו יודע.. כי בחנויות אומרים שהיא הכי טובה...

פורסם

פיליפס ו- LG גם תותחים (הם מיוצרים באותו מפעל).

פורסם

רק שתדע לפלזמה יש פיקסלים עגולים בעוד של-LCD יש פיקסלים מרובעים וכששמים עיגולים אחד ליד השני נוצר הרבה חלל שנקרא שטח מת...

ככה שב LCD יש פחות שטחים מתים ובגלל זה יש לה איכות תמונה יותר טובה

והיא גם יותר טובה בגלל אורך החיים של הLCD שהוא יותר גדול מפלזמה!

פורסם
  • מחבר

אני גם קראתי את הקטע עם הפיקסלים העגולים בוואלה.. משום מה זה נראה לי שטויות... אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסלים וגם עגולים? נשמע לי מוזר.. אבל תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

אני גם קראתי את הקטע עם הפיקסלים העגולים בוואלה.. משום מה זה נראה לי שטויות... אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסלים וגם עגולים? נשמע לי מוזר.. אבל תקנו אותי אם אני טועה...

זה כבר ירידה לפרטים שהם שטויות , אין שום אפשרות להבחין בפרטים האלה בעין

תתרכז בהבדלים שהובאו בהתחלה , אלה הדברים היותר חשובים ומורגשים

אני הייתי קונה מסך פלאזמה , בחישוב כולל הפלאזמה נותן את התמורה הכי טובה

פורסם

אני בכלל לא בטוח שפלאזמה עובדת על פיקסלים

נכון היא עובדת בלי פיקסלים

יושב שם מישהו מאחורה ומצייר כל פעם

פורסם

נכון היא עובדת בלי פיקסלים

יושב שם מישהו מאחורה ומצייר כל פעם

:lol: :lol: :lol: :lol:

בחישוב כולל הפלאזמה נותן את התמורה הכי טובה

להיפך טלויזית LCD זו השקעה טובה גם לטווח ארוך, פלזמה זה 'תחליף זול' ל-LCD או תחליף לטלויזיות בטכנולוגית מקרן אחורי.

פורסם
  • מחבר

Burton מה הקשר? למה מצלמות אנלוגיות פועלות עם פיקסלים? לא כל תמונה שרואים היא עם פיקסלים.. אולי פלאזמה כן אני לא יודע.. אבל זה לא מחייב!

פורסם

^^^^^ :kopfpatsch:

מה הקשר בין מצלמות אנלוגיות למסכים.

פורסם

גם בתמונות רגילות יש פיקסלים(כן זה כולל מצלמות אנלוגיות)

פיקסל - יחידת מידע המתארת נקודה בתמונה. החלק הקטן ביותר של הקווים, התווים, והצורות שעל צג המחשב או בתמונה המודפסת. כל תמונה בנויה ממאות אלפי עד עשרות מיליוני נקודות קטנות, ונקודה זו היא יחידת תמונה.
פורסם

^^

נכון שכל תמונה מורכבת מפיקסלים, אבל מצלמה אנלוגית לא עובדת על פיקסלים ואני חושב שהוא התכיוון בהקשר החומרתי של המוצר לא לפלט.

פורסם

בטח עובדת על פיקסלים

אמנם לא RGB אבל בהחלט נקודות שמקבלות את הצבע כתוצאה מחשיפה לאור

עדיין לא הגיעו לתמונה פרקטלית

פורסם

אין לה חיישן שנמדד בפיקסלים, לכן גם ניתן להגדיל תמונות שצולמו בפילים ללא גריעה מהאיכות.(לא רואים את הפיקסלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים