עבור לתוכן

סמסונג 913N יותר זול מב ZAP

Featured Replies

פורסם

\= זול בעשר שקל \:

מה שבאמת מקומם על המחירים בארץ, זה שמסך LCD של DELL , 20.1 אינטץ' רחב, עולה 500 דולר בארה"ב \: בארץ המסכים האלה מגיעים לגבול ה6K .

בארה"ב אני יכול לקנות שתי מסכים כאלה וישאר לי עוד עודף בסכום הזה. מה גם שאותו סכום כסף בערך (2500 שקל) הוא המחיר של מסכי 17 איכותיים\19 אצלנו.

פורסם

מה לעשות שהמע"מ בארץ 17 אחוז...

בגלל זה עדיף לפעמים לקנות דברי מחשב/אלקטרוניקה בארה"ב ולוותר על אחריות...

פורסם

מע"מ של 17% אמור לייקר את העסק באותו האחוז. תוסיף לכך את הרווח למוכר, מכס ואת ההובלה וניתן להגיע גם למחיר גבוה ב-25%-30%. הבעיה היא שהמחירים אשר גובים בארץ הינם גבוהים יותר משמעותית ולכן הצרכן נדפק. המע"מ הוא ממש לא הפקטור כאן.

פורסם

יש לי שאלה ? מי לעזאזל מסתמך על זאפ מאז דפי זהב קנו אותו?

פורסם

מע"מ של 17% אמור לייקר את העסק באותו האחוז. תוסיף לכך את הרווח למוכר, מכס ואת ההובלה וניתן להגיע גם למחיר גבוה ב-25%-30%. הבעיה היא שהמחירים אשר גובים בארץ הינם גבוהים יותר משמעותית ולכן הצרכן נדפק. המע"מ הוא ממש לא הפקטור כאן.

כן.. גם בארץ עושים מכל מחיר הכי יקר זול.. לא משנה כמה זה יקר בחנות יגידו לך על כרטיס מסך שעולה בחו"ל 300 דולר, "רק אצלנו במחיר הכי זול ביקום, 2999 ש"ח בלבד!"

פורסם

"אההה ישראבלוף" (ישראבנק)

פורסם

יש לי שאלה ? מי לעזאזל מסתמך על זאפ מאז דפי זהב קנו אותו?

OFFTOPIC: לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל זו הפעם הראשונה ששמעתי על העובדה הזו [קיצר, שלח לי בפרטי לינק לכתבה אם יש כזו - כדי שלא נסיט את הדיון לנושא אחר]

פורסם

ענו לך כבר ועוד שמאז שכל החברות הגדולות יצאו ממנה היא כבר לא שווה כלום

פורסם

אגב לא הבנתי מה ההשלכות של זה... :-[

פורסם

שיש הרבה מוצרים שעכשיו לא נמצאים שמה וכן שיש משהו רקוב שמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים