עבור לתוכן

בעיה עם התקנת משחקים של EA

Featured Replies

פורסם

שלום

בזמן האחרון שמתי לב למשהו לא הגיוני בכלל שממש משגע אותי ! כל משחק של EA (בעיקר כותרי הספורט החדשים וNFS האחרון) לא מוכנים להתקין את עצמם על מחשבי היקר ! למשל היום ניסיתי להתקין NBA 2005 והוא נתקע חצי שעה ב43 אחוז ולא זז, אפילו לא מראה ERROR או משהו.. אותו דבר עם TOTAL CLUB MANAGER (יש לציין שזה רק קורה עם סדרת 2005) ואותו דבר קרה עם אנדרגראונד 2.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה המחשב שלי כל כך לא אוהב את סדרת הספורט לשנת 2005 מבית EA ?

ו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איך ניסית להתקין את המשחקים?

צרבת אותם על שני CD וניסית להתקין מכונן ה- CD-Rom או שאתה משתמ שבתוכנה שממפה כוננים וירטואלים כמו Daemon Tools?

פורסם

זה בגלל שיש לך גירסאות לא חוקיות ואופן בו צרבתה אותן לא היה טוב! יותר מזה אין לי מה להגיד וזה לא ממש חוקי לדון על משחקים פרוצים פה :-\

פורסם

איפה רשום שהגרסאות שלו צרובות?

פורסם
  • מחבר

אני מודה שמנג'ר צרוב.. אבל כל שאר המשחקים הם מקוריים ! וזה קורה גם איתם ככה שאני לא יודע מה הבעיה.. את כל המשחקים אני מפעיל מה סידי-רום ואפילו עם האימג' של המנג'ר דרך דיימיון טולס המשחק סירב להתקין

פורסם

אז לא לדון במנג'ר

לגבי השאר אין לי מושג...

נסה לעשות אנאינסטול לכולם ולחפש שאריות של האינסטולר

פורסם

אני מודה שמנג'ר צרוב.. אבל כל שאר המשחקים הם מקוריים ! וזה קורה גם איתם ככה שאני לא יודע מה הבעיה.. את כל המשחקים אני מפעיל מה סידי-רום ואפילו עם האימג' של המנג'ר דרך דיימיון טולס המשחק סירב להתקין

ניסיתה אולי להפעיל אותם מכונן תקליטורים אחר, אצל חבר אולי כי הייתה לי תופעה דומה במשחק מקורי ובסוף הבעיה הייתה שהכונן סידירום עשה את הבעיה מה שהיה דיי מוזר כי הוא עבד עם שאר הדיסקים בלי בעיה והמשחק היה מקורי ובכלל לא שרוט אבל כשהחלפתי לכונן אחר חדש המשחק הותקן ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

בכמה מהנסיונות שלי כשהכנסתי את הדיסק למחשב, הכונן פשוט נתרע וסירב לעלות.. לאחר מכן שמתי את הדיסק בכונן אחר ואותו דבר קרה.. משום מה עם משחקים אחרים זה לא קורה ! זה כל האבסורד... למשל יש לי NWN פלטינום ושם ההתקנה חלקה וללא בעיות אז לא נראה לי שזה יכול להיות הכונן.. אולי פכם כשהתקנתי איזשהו משחק של EA היה בו מין וירוס שאומר לכל שאר המשחקים של EA שלא יותקנו על המחשב ? אין לי מושג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים