פורסם 2005 במאי 120 שנים "cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!"
פורסם 2005 במאי 120 שנים לא הבנתי את הקשר בין הכותרת לגוף ההודעה... O_oאגב, ישן. כבר פורסם פה לא פעם.
פורסם 2005 במאי 120 שנים וואו מגניב טוטאלית!!!!!צמד המילים היחיד שלקח לי יותר משניה להבין היה TOTAL MESS
פורסם 2005 במאי 120 שנים הנה תוכנית שעשיתי פעם להדגים את זה: #include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <time.h>#include <string.h>char sent[10000];int main(int argc, char *argv[]){ char *p1, *ps, tmp, tmp1, *tmp2; int ssent, i, r1, r2; if (argc == 1) exit(1); strcpy(sent, argv[1]); strcat(sent, " "); srand(time(NULL)); p1 = sent; while (*p1) { tmp2 = p1; while (*tmp2 && *tmp2 >= 065 && *tmp2 <= 122) tmp2++; ps = tmp2; tmp1 = *tmp2; if (ps) { *ps = '\0'; ssent = strlen(p1); if (ssent > 3) { for (i=0;i<ssent*1;i++) { r1 = ssent; while (r1 > ssent - 3) { r1 = (rand() % 200); } r2 = ssent; while (r2 > ssent - 3) { r2 = (rand() % 200); } tmp = *(p1 + r1 + 1); *(p1 + r1 + 1) = *(p1 + r2 + 1); *(p1 + r2 + 1) = tmp; } } *ps = tmp1; p1 = ps; } p1++; } printf("%s\n", sent);} מריצים את זה עם ה INPUT והוא הופך את זה, תהנו ./r "HWZone is the bomb, dont you all agree with me?" HnWoZe is the bomb, dnot you all arege with me?
פורסם 2005 במאי 120 שנים כמובן שזה יעבוד יותר טוב על קלטים גדולים (הדוגמא שהבאתי קצת דפוקה), ובלי הערות לגבי איכות הקוד, כתבתי אותו מזמן...
פורסם 2005 במאי 120 שנים כן זה נכוןבאנגלית לא משנה סדר האותיות חוץ מהאות הראשונה והאחרונהגם בעברית.המילים היחידות פה שלקח לי זמן להבין הם TOTAL ו READING.
פורסם 2005 במאי 120 שנים גילי, זה נקוון גם לגיבי עבוורית, לא רק לגיבי אניגלית. אטה יקול לקטוב בסגיעות כטיב לפי אווטו עיכורון בעיביריט, וכנרעה שבקל שפה.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מה שכתוב בטקסט חצי נכוןכלומר אפשר להבין טקסט שכתוב ככה, אבל זה לא שהמוחשלך לא שם לב לזה, הוא פשוט מתעלםולקח לי יותר זמן לקרוא מאשר טקסט רגיל, שכן הייתי צריךלהתעכב פה ושם על מילים שנראות מוזר/דומות למילים אחרותכשהן מבולבלות,למרות שהיו כאלה שבקושי שמתי לבובעברית, לפחות המשפט שGuy King כתב שם, זה בכלל לא אותו הדברלוקח הרבה יותר זמן לקרוא את זה, וצריך להקדיש לזה יותר תשומת לבמאשר טקסט רגיל, וכן יותר מהטקסט באנגלית, שכן באנגלית זה יותר זורם(למרות שבדר"כ אני מסוגל לקרוא בלי תשומת לב בכלל, ואף בלי לשים לבשקראתי בכלל, וכאן, גם בעברית וגם באנגלית זה לא ככה, אני צריך להקדיש לזה חלק מודע כלשהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.