פורסם 2005 במאי 120 שנים אני עונה רק בגלל ששגיא היה נחמד והביא לי ת'ניק הישן שלו ....עם מה אני מצחצח שיניים? אקווה פרש.
פורסם 2005 במאי 120 שנים איכס אתם בקטע של צחצוח שיניים?!חבורת סוטים!!ואם נחזור לנושא...זה בדיוק מה שהוא התכוון אליו!שנמאס מההודעות האלה של "אני יודע.. אבל אתם בקטע של סאדו-מאזו?" (אהה,וברור שכן,זה הכי כיף להיות נשלט... ;D )הוא כנראה רצה להסב את תשומת ליבם של המנהלים או מישהו, בתקווה שיעשו סדר
פורסם 2005 במאי 120 שנים האמת זה מעצבן שיש דעות קדומות על האנשים בפורום...אם כבר למה לא שמת אותו ב"על האתר"? בכל אופן דרושה כאן תגובה של מנהל ונעילה מידית.
פורסם 2005 במאי 120 שנים כן, כי כרגע כולם מבינים אותה בצורה כ"כ טובה פשוט... (<= לאלו מכן שלא הבינו, זה נאמר בנימה צינית במיוחד)ומה קשור דעות קדומות?זה סתם אנשים לא-חכמים-במיוחד שלא מבינים שזה שאנחנו בפורום מחשביםלא אומר שאנחנו לא מקשיבים למוזיקה, או שלא ראינו בחורה בחיים שלנו(כמובן זה שיש כמה שמתנהגים ככה[ע"ע הת'רד על המפגש] זה סתם טיפשים שלא מתאימים לפורום ולכן קיבלו באן)
פורסם 2005 במאי 120 שנים יאכס!! אנשים השתגעתם? :sleep: :screwy: אתם בקטע של צחצוח שיניים יא מגעילים! ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.