עבור לתוכן

יכול להיות שפרצו לי למחשב?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז כשאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז כשאני יגיע להתקנה לעשות פורמט למחיצה C ואז הוא לא ימחק לי את שאר המחיצות.......כן?

הוא שואל אותך על איזו מחיצה אתה רוצה להתקין את מכרעת ההפעלה, ואיז מחיצורת אתה רוצה לפרמט פשוט תבחר רק את C ואל תעשה שום דבר לאחרים. מומלץ כמובן לגבות קודם לכל מקרה (אם אתה יכול).

קח בחשבון שאם הם שתלו לך וירוס או תולעת מייצור בייתי יכול להיות שזה הדביק לך את שאר הכוננים, ואז פירמוט לא יעזור כי זה ישתלט שוב. בכל מקרה מומלץ לנסות.

אני לא מאמין בהסרת וירוסים ונמשיך הלאה....אם וירוסים עשו נזק למחשב, לתוכנות, הסרה שלהם אולי תפסיק לעשות נזק נוסף, אבל לא תתקן נזק קיים במקרים רבים.

פורסם
  • מחבר

אבל אין אני ניסיתי לעשות הכל אוף.....גם אחרי שאני יפרמט הוא ישאר.........ניסיתי לחפש ווירוס בשם PARADOX ולא מצאתי......אני רק נכון לעכשיו יודע שיש צוות פריצה של האקרים בחו"ל ויש גם כאלה בארץ אבל הם פורצים תוכנות וסריאלים........אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ואין לי דרך לגבות את העבודות שלי בפוטושופ ובוורד ויש לי גם המון מסמכים שם ..........אולי בכל זאת אני יפרמט רק את C ונראה אחרי זה מה יקרה......אני מקווה שהוא לא הדביק גם את שאר הכוננים...... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים