פורסם 2005 במאי 120 שנים כן בידיוק הודעת אין גישה location 0(0) חחחחחחחחח אני בידיוק עושה עבודה ברעבית המחשב אז בלי לשים לב כתבתי את ההודעה הזאת בערבית בפעם הראשונה איך נראה ה BOOT.INI החדש עם הנסיונות ?
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר בעייה שהייתה גם לי - נסה לעשות את מה שכתוב בלינק :http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308421Click the Security tab, and then click OK on the Security message (if one appears)למה אין לי את הTAB הזה?!ת'אמת אני גם לא זוכר שהיה לי אותו אי פעם....והBOOT.INI[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptInmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectmulti(1)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (old)" /fastdetect /NoExecute=OptIn
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר כן בידיוק הודעת אין גישה location 0(0) חחחחחחחחח אני בידיוק עושה עבודה ברעבית המחשב אז בלי לשים לב כתבתי את ההודעה הזאת בערבית בפעם הראשונה סליחה בלוקיישן כתוב bus number 0, target ID 0 , lun 0
פורסם 2005 במאי 120 שנים http://support.microsoft.com/kb/307874/תעשה את מה שכתוב פה ואז יהיה לך את הטאב של הSECURITY ( להבא קרא את כול המאמר ).How to turn off simple file sharingTo disable simple file sharing, follow these steps:1. Click Start, and then click My Computer.2. On the Tools menu, click Folder Options, and then click the View tab.3. In the Advanced Settings section, clear the Use simple file sharing (Recommended) check box.4. Click OK.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה תודה תודהתודה לכולכם הצלחתי סוף סוף להשיג את הגישה לקבצים שלי עכשיו גיבוי ואז פירמוטאולי אם יהיה לי מזל אני יספיק היום את הכול תודה רבה לכולם הצלתם אותי אתם פשוט לא מבינים כמה כול העבודות העיצובים והמוסיקה שלי היו שם ועכשיו בשעה טובה המחשב כבר הרבה זמן לא עבר פירמוט אז עכשיו הוא יעבור תודה תודה תודה תודה לכולכם אני אפילו לא יכול להסביר במילים כמה אני שמח....
פורסם 2005 במאי 120 שנים אין בעיה.. להבא אני ממליץ על גיבוי עיתי של המידע על DVD-RW או DVD-RAM או משהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.