עבור לתוכן

בחירת HUB + הצעות בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום,

נמאס לי מהרשת של מיקרוסופט ואני רוצה לקנות HUB שיחלק את האינטרנט בלי בעיות, אני לא מבין הרבה ברשתות, אז חשבתי, הHUB הזה נראה זול אני לא צריך להרבה מחבים אבל ככה יצא שזה 8 פורטים מה אתם אומרים עליו?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_230&products_id=299

תודה מראש. אלי.

פורסם
  • מחבר

אנשים בבקשה.. זה עניין של שעות עד שאני קונה...

פורסם

זה לא האב מה שהראת זה swich הוא נחשב יותר מהיר מכיוון שכל פורט שלו הוא collision domaim משל עצמו וגם יש לו טבלאות mac זה טוב בעיקר להרבה מחשבים עם ברשותך רק 2 הייתי מציע לך ללכת עם hub פשוט עם 4 פורטים

פורסם

ניראה לי אתה מתכוון לנתב.

HUB\SWITCH זה פשוט מכשיר שמחבר בין מחשבים ברשת.

לפי מה שהבנתי את רוצה שהמכשיר יעשה את החיבור לאינטרנט. אם זאת הכוונה שלך אז אתה צריך נתב (Router).

פורסם
  • מחבר

לא....!! סטינו מהכיוון ראוטר ממש לא, אז הבנתי שסויץ' יותר מהיר מHUB אבל אותו דבר כן?! אני ממש עכשיו קונה אז בבקשה בבקשה תעזרו..

מה שהראיתי זה הכי זול שמצאתי אז אם זה מתאים אני לוקח אותו

פורסם

אם אתה בטוח ש-hub/switch זה מה שאתה צריך אז קח את זה שכתבת בלינק, הוא בהחלט יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

כן, תודה רבה

אהה עוד שאלה יש לי עכשיו כבלים קרוסלינקד CROSS LINKED האם יהיה בסדר עם הHUB?

פורסם

תרצה או לא, ע"מ לשתף אינטרנט ברשת צריך ראוטר.

אתה תקנה HUB או SWICH תחבר אותו ואז תגלה שאין לך אינטרנט.

לפחות תקנה בחנות שמאפשרת החזרה

פורסם
  • מחבר

אחי זה בדוק לא צריך ראוטר ראוטר אוכל תאינטרנט אני יודע מה אני מדבר!

פורסם

עם הסוויץ הספציפי הזה לא תהיה לך בעיה עם הכבלים המוצבלים כי הוא תומך ב-Auto-Negotiation

בעיקרון עם סוויץ\האב אחר שלא תומך תהיה לך בעיה ותהיה חייב לחייט מחדש את הכבלים.

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה, יש לי אור ירוק לקנות...

פורסם

בעיקרון כן..

רק אתה מוכן להסביר לי בבקשה איך אתה מתכוון לשתף את האינטרנט?

פורסם
  • מחבר

אין בעיה , נכנס אינטרנט מהמודם דרך ה-USB למחשב יוצא אל ה-HUB דרך כרטיס רשת, מתפזר מה-HUB למחשבים

פורסם

אין בעיה , נכנס אינטרנט מהמודם דרך ה-USB למחשב יוצא אל ה-HUB דרך כרטיס רשת, מתפזר מה-HUB למחשבים

אין בעיה בכלל, חוץ מזה שזה לא יעבוד!

באחריות!

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug2.php

תתחיל לקרוא מהעמוד השני של הביקורת שם מוסבר המבנה של רשת פשוטה ואולי תבין למה זה לא יעבוד.

ואם אתה בכל זאת מתעקש על קניית HUB/SWITCH אז תברר בפירוט את מדיניות ההחזרות של החנות ממנה אתה מתכוון לקנות.

פורסם
  • מחבר

תה מדבר מן הכתוב ואני אומר לך שבן אדם שדיברתי איתו בלי בעיות סידר והכל פועל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים