עבור לתוכן

Trailer ראשון וקצר ל- Black&White 2

Featured Replies

פורסם

http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html

אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב.

עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D

פורסם

אם לא לכיוון של משחק אסטרטגיה אז לאיזה כיוון אתה מעדיף שהמשחק יהיה?

פורסם

לכיוון של המשחק הקודם.

(הרבה פאזלים וקצת אסטרטגיה בניהול העיר).

לדעתי זה יהיה יותר טוב שיש יותר אסטרטגיה, כי סוף סוף יהיה לחיות תפקיד אמיתי.

נראה מבטיח במיוחד, מקווה שזה יצליח יותר מהמשחק הראשון.

והגרפיקה מרשימה מאוד, החית נראות מצוין (למרות שהדמויות שלהם עצמם קצת מכוערות).

פורסם

לפי מה שזכור לי מהמשחק הקודם הוא גם היה רובו אסטרטגיה (אסטרטגיה מסוג אחר ולא סטנדרטית אבל עדיין אסטרטגיה) למרות שאני גם זוכר שהיו כמה פאזלים נחמדים וכו'.

פורסם

נראה יפיפה בטוח יתפוס מקום נכבד על ה HD שלי. :xyxthumbs:

פורסם

לא נראה משהו... גם את הקודם לא אהבתי כלכך... ארוך מידי... הגעתי לשלב שבו אני חוזר לאי הראשון שאני מגיע אליו, ואני צריך לפתור 3 משימות כדי לבטל את העונש של האל שגירש אותי... אחר כך צריך לרפא איזה כפר ממחלה, אבל כל הכפר מת לי כל הזמן ועוד לא הבנתי מה אני עושה עם הטוטמים שיש על ההרים מסביב.... ניסיתי הכל עד שהHD שלי קרס :smile1:

אני מקווה שזה יהייה קליל יותר ולא מעצבן (נמאס לעשות את התנועות עם היד כדי למלא את האסם בעץ ובמזון :bash:).

אגב, יש רשימה של היצורים שניתן יהייה לבחור?

פורסם

האסטרטגיה במשחק שונתה.

בעיקר בשליטה באיך תיראה העיר.

הרי במשחק הראשון העיר הייתה דבר בסיסי ביותר, אבל הפעם היא הולכת להיות יותר "מפותחת", הפעם העיר תראה ממש כמו עיר, ולא כמו אוסף של בתים מוזרים, שבאמצע יש טוטם. כדאי לך לראות את התמונות ששחוררו ולקרוא את כתבות הבקרוב שיש כמעט בכל אתר משחקים.

מה שכן, סופסוף היצור יהיה יותר אינטיליגנטי!

אני לא יכול לחכות לקנות את המשחק הזה.

קניתי את הראשון ונהינתי ממנ ומאוד, עכשיו אני חייב את השני!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים