עבור לתוכן

אכזבה שלי מהכותר העתידי NFS WANTED.

Featured Replies

פורסם

מאז הNFS 1 כול הזמן חכיתי לשנה הבאה למשחק הבא,NFS 3 סימל תחילת השימוש במאיצים הגרפים,NFS4 המשיך את זה למרות שלא אהבתי אותו,NFS5 נתן לנו את כול המכוניות הפורשה, ואיזה תענוג זה היה לנסוע בכביש רחב עם פורשה ישנה עם הגה רוטט-תענוג, NFS6 הציג גרפיקה מתקדמת, אולם לא הצליח להדעתי במשחקיות שלו,לא היה מנוע נזקים, לא ראו את באוטו מבפנים שכול כך תורם למציאות, אולם NFS UNDERGROUND ואוו איזו גרפיקה, שיפורים, מגניב ביותר,כול נהנתי למרות שלא היה מודל נזקים ועוד פעם לא ראו את האוטו מבפנים היה לאחד הכותרים שהכי נהנתי ממנו.מעניין מה יהיה הכותר הבא שאלתי.

עוד פעם שיפורים? אז נתנו גימיקים כמו עיר חופשית חיפוש מירוצים, עדיף שהיו עושים אם כבר חבילת הרחבה.ואז עכשיו עוד פעם שיפורים? נו אז יש גם משטרה,אבל העיקרון אותו דבר שיפורים שיפורים, כמה אפשר? 2 משחקים לא הספיקן? עכשיו אני מבין כשאומרים שEA לא מפעילה ראש, אלא הולכת לפי הכסף,איפה החידוש מכותר לכותר כמו פעם? נסו לקחת מכונית בכותרים החדשים לנהיגה רגועה, ונסו את זה ב כותר ה 5? הבדל של שמיים וארץ.

חבל שכותר כזה חוזר על עצמו עוד פעם ועוד פעם,אולי היו צריכים לקרוא לכותר החדש NEED FOR SPEED :THE SAME

פורסם

המשחק עדיין לא יצא וכבר אתה קוטל אותו :2gunsfiring:

פורסם

NEED FOR SPEED :THE SAME

LOL :smile1:

פורסם

זה כמו שאתה שואל מה ההבדל בין פיפא לפיפא חוץ מהעדכונים של הקבוצות.

פורסם

בדיוק מה שאני חושב..NFS :THE SIMS ..הדבר היחיד שEA יודעת לעשות לקנות זכיות \חברות מישחקים טובים ולעשות להם בלי סוף הרחבות.

פורסם

בדיוק מה שאני חושב..NFS :THE SIMS ..הדבר היחיד שEA יודעת לעשות לקנות זכיות \חברות מישחקים טובים ולעשות להם בלי סוף הרחבות.

לא סובל אותם.

פורסם
  • מחבר

האם יש הבדל רציני באמת בין כותרי פיפה?

פורסם

האם יש הבדל רציני באמת בין כותרי פיפה?

מה כבר יכול להיות שנוה בין מישחקי כדורגל הכל אותו חרא אני אישית לא אהב מישחקי ספוט..משעמם תחת.

פורסם

תחשבו בהיגיון...

אם הם היו מוציאים ב- NFSU1 את המישטרה ואת מנוע הנזקים ועוד הדברים שרציתם...

מה היה נשאר ב- NFSU2 ??? או להמשך שלו?

הם מודעים לרצון הציבור...פשוט הם מוציאים את זה בגירסאות בשביל לעשות מזה יותר כסף... :jump:

פורסם

כבר כמה אפשר לחדש בסימולטורי מכוניות חוץ מגרפיקה, וחוקי גרביטציה מציאותיים יותר?

ואין על NFS 2.

פורסם

זה בדיוק אותו דבר כמו פיפא כל שנה אין חידושים כמעט ואין אבל מה הם עדין ממשיכים ואותי כמעט כל שנה יש משהו מפתיע אז אני גם חושב ככה שיצא NFS : MW

תראה הייתי מבין אותך זה היה NFSU 1 ואז NFSU 2 אבל הפעם זה שילוב שתי דברים יחד אני מצפה לזה מאוד

פורסם

רק כול פעם המשחקים שלהם נופלים על משהו אחר.

תכל'ס EA מאוכז קשות מכם.

פורסם
  • מחבר

מה אפשר לחדש? לשים מסלולים שונים, ב NFS 1.2 זה היה די דומה רק לילה ועיר,לי הייתה תחושה שאני משחק באותו מסלול שקצת שינו אותו,ולהחזיר את המצלמה למושב הנהג למה הסירו את זה?

גם אני מצפה שהפעם זה היה שונה.

פורסם

כבר כמה אפשר לחדש בסימולטורי מכוניות חוץ מגרפיקה, וחוקי גרביטציה מציאותיים יותר?

ואין על NFS 2.

:s05:

:lol:

בכל מקרה, NFS היחיד שהיה טוב היה NFS2 HP.

זה היחיד שנהנתי ממנו, כל החדשים ממש משחקי ארקאיד לילדים קטנים, זה פשוט מגוכך.

ואם זה הקהל של השחקנים למה לא יעשו עליכם כסף? הרי כל אלה שהתלהבו מNFS האחרון בטוח גם יתלהבו מהNFS הבא שיצא גם אם לא יהיה הבדל שיצדיק את זה.

פורסם

לדעתי זה מה שהולך להיות ו EA יעשו קופה.

הם יכניסו את המשחקיות של NFS HP שזה אלמנט מנצח, בנוסף לגרפיקה ואפשרות השיפורים של NFSU 2.

לשילוב הזה הרבה שחקנים אוהדי הז'אנר והכותר בפרט חיכו וזה בדיוק מה ש EA מתכוונת לתת להם ואין סיבה שלא יעשו מזה רווח.

אני רק מקווה שקצת קצת ישפרו את הגרפיקה והרבה הרבה ישפרו את השליטה והפיזיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים