פורסם 2005 באפריל 3020 שנים היי הפינג שלי היה 50 ממוצע....וחבר שלי אמר לי לכתוב את הפקודה cl_cmdrate 5 כדי להוריד אותו עוד יותר... אחרי הכנסת הפקודה הפינד רק התחיל לעלות...אבל הוא עולה רק שאי משחק כלומר שאני מת הפינד יורד ל5 ושאני משחק הפינג תמיד ממשיך לעלות זה ממש דחוף!!! איך פותרים את הבעיה??? תודה מראש install
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תחזיר את זה לDefault שזה cl_cmdrate 30.פעם הבאה שאתה משחק בבפקודות בCS תמיד תזכור את הDefault שלהם או שאפילו תעשה Backup לקונפיג שלך.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר וואי!!!!תודה גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואיך אני עושה את הbackup שדיברת עליו?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בכיף אחי.בקשר לBackup כנס לתקיית הValve שלך.. F:\Games\Valve\Steam\SteamApps\account#hotmail.com\counter-strike\cstrikeבסורס הזה תמצא תקובץ config.cfg ואותו תעתיק לאן שאתה רוצה וכל פעם שתרצה לשחזר את ההגדרות העתק אותו חזרה לשם.
פורסם 2005 במאי 120 שנים רק שתדע זה לא פינג אמיתי אם תכתוב בקונסול net_graph 1 תראה את הפינג האימתי שלך ובעיקרון הפינג שאתה רואה בTAB זה או 10 יותר ממה שבאמת יש לך או 10 פחות ממה שיש לך באמת בערך!!!עכשיו אם אתה רוצה להוריד את זה אתה רושם בקונסול net_graph 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.