פורסם 2002 ביולי 1523 שנים הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין.אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים אתה צריך לשנות בהגדרות של המקשים את המקשי ירי בצורה אוטומטית אתה מוגדר לעבוד עם ג'וי סטיק וכתוצאהכשאתה לוחץ על מקשי העכבר כשהמשחק מתחיל אתה לא מצליח לצאת ממצב ספקטטורולכן כל מה שאתה צריך לעשות זה בהגדרות המקשים תשנה את מקשי הירי למקשי העכבר או מה שנוח לךואז כשתחזור למשחק תראה שהמשחק מתחיל בלי בעיות
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר אני לא מצליח לשחק אני לא יכול לשלוט על הדמות רק על הסביבה עצמה... עם החצים הנה תמונה: אני לא יכול לראות את עצמי
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים נו אז מה אמרתי לך תלך להגדרות מקשים תשנה את הגדרות הירי למקשי העבר ותלחץ עליהם כשאתה מגיע לשלב הזהואז תראה שזה כן יעבוד
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים בתפריט הראשי תחפש אפשרות הגדרות תחפש שם אני לא מכיר את כל התפריטים בעל פהבדרך כלל זה נמצא תחת אפשרות controler option בתוך תפריט options
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים מחבר תודה הצלחתי..אבל זה עולה אצלי נורא מגעיל אפילו יותר מגעיל מהאנריל הישן...................הגיע זמן להחליף כרטיס מסך!@#$%מה גיליתי השאירו את המוד שהרבה מאיתנו אוהבים INSTA GIB ואני חשבתי שיעיפו אותו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.