עבור לתוכן

בעייה באי מיול ברשת (הסבר בפנים לא קשור לLowID)

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב.

בשני המחשבים מותקן אי מיול.

כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800)

כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800)

וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05:

הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך....

וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט..

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה...

תודה לעוזרים!

נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.

פורסם

ההעלאה המשותפת של שני המחשבים חונקת את החיבור

תקטין את ההעלאה של כל אחד מהם

אם זה עדיין לא עוזר, אז כמות החיבורים שהם פותחים מכבידה על הנתב

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה.....

אבל יש בעיה, באי מיול אם אתה מקטין את העלאה אז אתה מוגבל בהורדה.

אם אתה שם העלאה 1 אז אתה יכול להוריד מקסימום 4 אם 2 אז 8 וכך הלאה...

בשני המחשבים העלאה היא 8, שזה לא כל כך הרבה... (הורדה מקסימום 32),

אם זה יעזור לך יש לי את הנתב הזה: http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/networking/0,39023965,39171563,00.htm http://www.infoworld.com/Check_Point_Safe@Office_225/product_46500.html?view=0&curNodeId=0

check point Safe@Office 225

שוב תודה

פורסם

WOW, מדברים על דברים לא מומלצים לעשות...

בכל מקרה, תדע שיש אחרים שיראו שתי נסיונות מאותו IP וניעלו אותכם...

אני מני שאתה עובד ב INCOMING PORT (גם TCP גם UDP) שונה בכל מחשב והם מופנים טוב ?

עכשיו לגבי המהירות תחפש פה בפורום NETLIMITER ו EMULE זה יפתור את הבעיה..

ואתה צריך ממש לחלק את ה UPLOAD וזה הורס את הגלישה... (אפילו אם אתה מחלק 4 למחשב אחד ו 4 לשני)..

למה לא להיות חכם ולהריץ EMULE רק על אחד מהם?

פורסם

נו יפה, אם אני לא טועה במסגרת החבילה שלך אמור להיות שלך רוחב פס העלאה של כ-18kb/s ואם מה שאתה אומר נכון אז נוצר מצב שפשוט אתם מצנלים 16kb/s שזה יותר משמונים אחוז ואם זה יותר משמונים אחוז.... האיטיות מורגשת... האפשרויות שיש לך כעת:

1. לדבר עם בעל המחשב השני ולאחד את ההורדות, כלומר את כל מה שיש לכם להוריד תורידו במחשב אחד

2. להרחיב את חבילת הגלישה (לא מומלץ, הרחבה עולה הרבה כסף)

3. יש אפשרות גם להוריד גירסה מיוחדת של eMule עם Bandwith Controller הוא יוריד במינימום מסויים ולא יעבור אותו אם הפינג לאתר מסויים לא יהיה טוב...

דבר נוסף, אל תנסה להוריד את מהירות ההורדה עוד יותר מכיוון שכך לא תורידו כלום וכך אף אחד לא ירוויח כלום ובנוסף לזאת אי.פי דומה יכול לגרום לגירוש מרשת האימיול (גם ככה אין לנו שם יותר מדי טוב בקהילה שם :lol:)

מקווה שעזרתי ;)

עריכה: אוי לא ראיתי אותך IceBreak ... כנראה שפירסמנו קרוב לאותו זמן :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אם זה האפשרויות אז האי מיול יהיה פתוח במחשב אחד..

ו

אני מני שאתה עובד ב INCOMING PORT (גם TCP גם UDP) שונה בכל מחשב והם מופנים טוב ?

כן הפורטים שונים וזה עובד טוב

ו

3. יש אפשרות גם להוריד גירסה מיוחדת של eMule עם Bandwith Controller הוא יוריד במינימום מסויים ולא יעבור אותו אם הפינג לאתר מסויים לא יהיה טוב...

איפה אני מוצא אי מיול כזה? כי שמעתי על משהו כזה ולא ידעתי איפה למצוא אני ישמח אם תביא לי לינק תודה!

ויש לי עוד שאלה באותו נושא:

מה זה TCP ו UDP כאילו מה עושה כל אחד? כי יש אפשרות באי מיול לכבות את ה UDP מה זה עושה שמכבים אותו?

פורסם

אלו הם פרוטוקולי אינטרנט וכל אחד מהם מתפקד אחרת, זו שני דרכים שונות להעברת נתונים..... אני מניח שאם תכבה את UDP תקבל פחות משתמשים שיוכלו לתת לך להוריד את הקובץ

פורסם

שוב, זה שזה עובד, לא אומר שאין CLIENTS שעושים לך BAN ברגע שהם רואים 2 פניות מפורטים שונים מאותו IP....

תשאיר את ה UDP, זה מאפשר עבודה יותר יעילה מול השרתים.

ואתה חייב להגביל את המהירות של 2 המחשבים ביחד ל 80% מה MAXIMUM UPLOAD שאתה יכול.. ככה ש NETLIMITER מומלץ.

פורסם

אוי, שהגבתי לא ראיתי את העריכה שלך, מצטער ::)

בקשר לשאלתך הנה גירסה ל-eMule אשר מציעה אפשרות זו

פורסם
  • מחבר

תודה כולם! ממש עזרתם לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים