עבור לתוכן

שיתוף מדפסת בין שני מחשבים שמחוברים אחרת ממה שכתוב במדריך איך בדיוק?

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום

יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?

פורסם

[ltr]eh?!

I've have no idea what you meant. but there are 3 and only 3 ways to share a printer

1. Network Printer - very big, very expansive, usually laser printers.

2. Print Server Device - a small device the cost up to 500 nis and have 1 or 2 usb ports (or LPT) and a network connection (usually either RJ45 or WiFi), some router can also function as Print Server, though this feature is a bit rare.

3. Shared Local Printer - a printer localy connected to a computer, the computer connected to a network and it's sharing the printer.

since the 1st option is expansive and you already got a printer it's a waste, the 3rd is free, but the server has to be running in order for the other computers to print. now the 2nd is a bit expansive, though if it's LPT it can be under 200 nis, and you don't need to have a computer running everytime somebody wants to print.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך טוב באנגלית דבר עברית אחי

פורסם

בצורה הזו אתה לא יכול לשתף מדפסת בין 2 המחשבים, כי כמו שאני זוכר בתצורה הזו אין בכלל רשת בין 2 המחשבים.

פורסם

אפשרי אבל בכלל לא פשוט

אין לי כוח להכנס לזה כי זה די מסובך

פורסם
  • מחבר

איך אחי יש חל איזה מדריך או משהו כדי שאני ינסה

פורסם

אין מדריך

זה ממש לא פשוט

פורסם
  • מחבר

טוב אני עדיין רוצה לנסות תנסו לעזור

פורסם

ע"פ האתר של מוטורולה זה הצורה היחידה שבה אפשר לשתף מדפסת ברשת עם המודם שלך:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה לא המודם שלי אחי ואני לא מחובר לראוטר

20297131.JPG

זה המודם

פורסם

זה לא המודם שלי אחי ואני לא מחובר לראוטר

כל המודמים מדגם SURFBOARD זה אותו דבר מהבחינה הזו.

וזו בדיוק הבעיה שאתם לא מחוברים לראוטר, בלי ראוטר אי-אפשר ליצור רשת בין שתי מחשבים+שיתוף אינטרנט, פשוט אי-אפשר (ואני לא מדבר כרגע על ICS שלא קשור לעניין פה).

מה שהמודם עושה זה מנהל תקשורת עבור 2 שערים נפרדים(USB ורשת), הוא לא מחבר ביניהם בשום צורה שהיא.

מה שאתה יכול לעשות זה אולי לבנות רשת פשוטה (2 כ.רשת+כבל מוצלב) בין 2 המחשבים ודרך הרשת הזו לשתף את המדפסת, אם זה לא בא בחשבון אז אתה תצטרך לקנות ראוטר ודרכו לחבר את המחשבים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראואר של EDIMAX אבל אני לא רוצה לחבר אותו הוא סתם מוריד את המהירות של האינטרנט רציתי לחבר את המדפסת ככה בלי לשים את הקקה הזה

פורסם

יש לי ראואר של EDIMAX אבל אני לא רוצה לחבר אותו הוא סתם מוריד את המהירות של האינטרנט רציתי לחבר את המדפסת ככה בלי לשים את הקקה הזה

אז יש לך 2 אפשרויות:

1. לחבר את הראוטר

2.

מה שאתה יכול לעשות זה אולי לבנות רשת פשוטה (2 כ.רשת+כבל מוצלב) בין 2 המחשבים ודרך הרשת הזו לשתף את המדפסת, אם זה לא בא בחשבון אז אתה

פורסם

עכשיו שאני קורא יותר בפירוט את מה שכתבת שיש לך זה באמת בלתי אפשרי

מה שאפשרי זה לעשות שיתוף במידה והיה לך סוויץ (ללא ראוטר) ככה שלכל מחשב יהיה IP חיצוני שונה ועדיין יהיה שיתוף וזה לא כל כך פשוט.

פורסם

עכשיו שאני קורא יותר בפירוט את מה שכתבת שיש לך זה באמת בלתי אפשרי

מה שאפשרי זה לעשות שיתוף במידה והיה לך סוויץ (ללא ראוטר) ככה שלכל מחשב יהיה IP חיצוני שונה ועדיין יהיה שיתוף וזה לא כל כך פשוט.

גם זה בלתי אפשרי, כי המודם באופן אוטומטי מקצה IP חיצוני שונה לכל שער (USB ורשת), אם תחבר סוויץ לחיבור הרשת במודם אכן יהיה לך רשת בין המחשבים (וככה תוכל לשתף את המדפסת) אבל לא יהיה לך אינטרנט כי יש רק IP חיצוני אחד ל-2 המחשבים, וכאמור בלי ראוטר תצורה שכזו לא תעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים